Untold Postat Iulie 3, 2013 Partajează Postat Iulie 3, 2013 Cred ca am inteles, multumesc.O sa ma distrez prima data cu unul log de 100K. Gandirea mare e la ce sa pun pt capsa. O mina de pix metalica...e prea mare-n diametru.. Dar stiu! Am niste banda din tabla de Cu f subtire, 0,1-0,2 mm, o rulez pe un spiral de 1,5-2mm si-mi iese o tevusca pe care o pot capsa (nitui) in gaurica data!Urati-mi succes! Link spre comentariu
zal Postat Iulie 3, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2013 Va crăpa pertinaxul suport al peliculei rezistive. Nu orice ideie a regretatului G.D. Oprescu se poate pune în practică, unele erau ca experimentele lui Nicolae Teslea, numai lui îi reuşeau. :rade:Preupunînd că vei reuşi, în timp va oxida capsa. trebuie să foloseşti un material moale, cupru decălit aş încerca eu. Link spre comentariu
adigh Postat Iulie 3, 2013 Partajează Postat Iulie 3, 2013 Un lipici conductiv pe baza de argint din acela pentru repararea traseelor ar fi mai de ajutor decit nituri, capse, ciocan si nicovala. http://www.ebay.es/itm/300631149705?ssP ... 1423.l2649 Link spre comentariu
mișa Postat Iulie 4, 2013 Partajează Postat Iulie 4, 2013 Nu e nici o problema, e on topic, se incadreaza perfect la "Amplif stereo în contratimp cu EL34"Eu cind am intrebat de sarcina, ma refeream la valoarea ei in OHMI nu la forma, constructie si alte detalii de genul asta.... Intrebarea am pus-o in special pentru oscilograma de 16Hz. Link spre comentariu
Vizitator Joc0 Postat Iulie 4, 2013 Partajează Postat Iulie 4, 2013 Nu e nici o problema, e on topic, se incadreaza perfect la "Amplif stereo în contratimp cu EL34"Eu cind am intrebat de sarcina, ma refeream la valoarea ei in OHMI nu la forma, constructie si alte detalii de genul asta.... Intrebarea am pus-o in special pentru oscilograma de 16Hz.Da, asa ar fi fost completa informatia, sa specific si valoarea rezistentei de sarcina.Sarcina este de 8 Ohmi. Link spre comentariu
Vizitator Joc0 Postat Iulie 4, 2013 Partajează Postat Iulie 4, 2013 Mai sunt dator cu schema, pentru cei care eventual nu o cunosc. Link spre comentariu
Vizitator Joc0 Postat Iulie 7, 2013 Partajează Postat Iulie 7, 2013 ... P.S Daca Dl.Vali, nu a avut obiectii,inseamna ca totul este OK! probabil un pic de "efort" la aranjarea buclei de reacţie negativă pentru 16khz-sqw Multumesc pentru sugestia de a mai lucra la bucla de RN !Am masurat capacitatea firului ecranat prin care se conecteaza bucla! si acum am capacitate insumata de 55pF cu capacitatea montata || cu 22kOhmi. Am mai modificat rezistenta din catodul SRPP "R3" la 680 Ohmi, prin care am scazut curentul din etaj, insa a crescut automat curentul defazorului. Se pare ca au fost benefice modificarile.Forma este mai buna la 16kHz sqw, si la sunet aud o prezenta mai buna.Nu mai pun poze, ca ....deranjeaza.Cu stima,Joc0 Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 8, 2013 Partajează Postat Iulie 8, 2013 Cine va timorat/intimidat ?... Pune domnule oscilograme ,asta-i tot farmecul...(suntem pe un forum al electroniştilor deocamdată , nu văd aici scris forumul audiofililor-exclusiv). Nu trebuie să avem reţineri în a prezenta oscilograme(chiar dacă unii se simt mai bine în lipsa oscilogramelor... ). Desigur sunt şi situaţii când nu se dispune de aparatura necesară. Link spre comentariu
Vizitator Joc0 Postat Iulie 8, 2013 Partajează Postat Iulie 8, 2013 Cine va timorat/intimidat ?... Pune domnule oscilograme ,asta-i tot farmecul...(suntem pe un forum al electroniştilor deocamdată , nu văd aici scris forumul audiofililor-exclusiv). Nu trebuie să avem reţineri în a prezenta oscilograme(chiar dacă unii se simt mai bine în lipsa oscilogramelor... ). Desigur sunt şi situaţii când nu se dispune de aparatura necesară. Voi instala instumentele peste 2-3 samptamani si atunci mai fac niste poze.Acum sunt alte prioritati, nu am timp de amplificator. Asa cum am mai scris, lucrez pe coltul mesei din bucatarie - si numai la sfarsit de saptamana. Ar fi minunat daca as putea lasa totul pe o masa, si cand am un pic de timp sa ma joc cu amplificatorul sau cu magurile mele, dar nu am aceasta posibilitate. Cand am timp, trebuie sa scot tot din dulap si sa instalez "laboratorul" ca sa ma pot destrabala -) Link spre comentariu
Vizitator Joc0 Postat Iulie 17, 2013 Partajează Postat Iulie 17, 2013 De cateva zile bune nu am avut acces la internet, fiind plecat din tara. Insa azi m-am delectat un pic cu internetul si am gasit o lectura buna: http://www.tubebooks.org/Books/bbc_feedback.pdf Pentru mine a fost util de studiat. Poate si pentru altii de nivelul meu. Joc0 Link spre comentariu
tepesa Postat Iulie 29, 2013 Partajează Postat Iulie 29, 2013 Mai exista pozele ? Ca in primul topic apare o gagica. Link spre comentariu
Vizitator Joc0 Postat Iulie 30, 2013 Partajează Postat Iulie 30, 2013 Mai exista pozele ? Ca in primul topic apare o gagica.Pozele sunt in acest topic pe pagina 4 Link spre comentariu
tepesa Postat Iulie 30, 2013 Partajează Postat Iulie 30, 2013 Ma intereseaza ampliful de pe primele 3 pagini, nu cel chinezesc. Link spre comentariu
zal Postat August 8, 2013 Autor Partajează Postat August 8, 2013 Ma intereseaza ampliful de pe primele 3 pagini, nu cel chinezesc.Am renunţat la prezentarea amplifului şi am şters toate pozele. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum