zal Postat Iunie 29, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2013 Doar simbolul e greşit şi inversate c - e, trz BC213 e pnp. http://www.bsselektronika.hu/pdf/transistor/bc212.pdf Link spre comentariu
zal Postat Iulie 3, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2013 Azi m-am ocupat de adăugarea unui circuit de corecţie fiziologică (aşa numitul ''loudness''). Acum pot asculta şi după miezul nopţii la volum mic. Cred că ampliful ăsta e printre puţinele care are aşa ceva. Puţometrul de volum trebuie să aibă priza în jur de 20% din valoarea rez pistei. E bine să aibă toleranţe strînse piesele ca să nu apară diferenţe între canale. Schema e următoarea: Tot nu pricep de ce măreşte pozele tinypic, sau e de la softul forumului... Link spre comentariu
carageae Postat Iulie 3, 2013 Partajează Postat Iulie 3, 2013 ...Tot nu pricep de ce măreşte pozele tinypic, sau e de la softul forumului... Pai poza pusa de tine e un gif redenumit artificial ca jpg si are 608X561 pixeli la 72 pixeli pe inch...arata mare sau mica in functie de rezolutia ecranului pe care il ai...la mine, la 1920X1080 arata foarte bine asa cum e...la zoom 100%.Daca ti se pare prea mare ai grija sa nu depaseasca 500 de pixeli latimea imaginii...Iti recomand dropbox.com, acolo sigur nu se redimensioneaza nimic, pt. ca e un link catre fisierul pus de tine...insa nici aici nu cred ca a fost redimensionat. Link spre comentariu
Vizitator Joc0 Postat Iulie 3, 2013 Partajează Postat Iulie 3, 2013 Citesc cu placere acest forum de o vreme si mereu am gasit teme placute.Asa si cu amplificatorul cu EL34, care a fost candva un mare vis. Realizat acumdupa foarte multi ani pe o schema modesta (jolida) pa masa de bucatarie -:)Postez si eu cateva poze cu primele masuratori. Ramane sa-l mai bibilesc cand amtimp printre picaturi. Pana atunci ascult muzica pe el, tot printre picaturi de pe magurile mele, care fac partetot din hobby-ul meu.Iata pozele: Link spre comentariu
mișa Postat Iulie 3, 2013 Partajează Postat Iulie 3, 2013 Ce rezistenta de sarcina ai folosit pentru acele oscilograme? Link spre comentariu
Vizitator Joc0 Postat Iulie 3, 2013 Partajează Postat Iulie 3, 2013 Sunt niste rezistente bobinate din cantal pe o teava de calita.Inductivitatea lor este neglijabila in audio.Voi face si niste masuratori cu sarcina reala, numai ca trebuie sa alegbine momentul potrivit ;-) datorita faptului ca "incarcarea fonica" pentru vecini va ficam mare.... Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 3, 2013 Partajează Postat Iulie 3, 2013 ...Postez si eu cateva poze cu primele masuratori...Măsurători foarte bune ,vedem acum ceva notabil fără "înflorituri" verbale.Aşa DA clar/concludent/evident(în opinia mea). Link spre comentariu
Vizitator Joc0 Postat Iulie 3, 2013 Partajează Postat Iulie 3, 2013 Multumesc pentru aprecieri.In aplificator am montat si un comutator, ca sa pot elimina regimul UL.Pun aici o poza, singura, pe care am facut-o in regin de trioda. Dar nu-i tarziu niciodata. In regim de trioda amplificatorul nu da mai mult de 15W,dar suna bine si desigur puterea este si asa destula pentru spatiile in carene-a ingramadit comunismul.... Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 3, 2013 Partajează Postat Iulie 3, 2013 După ce am văzut aceste oscilograme urmează o întrebare/lămurire firească -provenienţa OT ?!. Link spre comentariu
Vizitator Joc0 Postat Iulie 3, 2013 Partajează Postat Iulie 3, 2013 Transformatoarele le-am cumparat de la un domn din Ungaria de pe "Vatera" si au costataprox. 60 euro perechea.Atasate pozele trafurilor. Link spre comentariu
Vizitator UNaudio Postat Iulie 3, 2013 Partajează Postat Iulie 3, 2013 Mi se pare mie sau e tola intreaga cu intrefier doar pe mijloc? Link spre comentariu
Vizitator Joc0 Postat Iulie 3, 2013 Partajează Postat Iulie 3, 2013 Tole de tip M102 intretesute cu 18cm2. Fara intrefier ;-) Grosimea pachetului 54mm. Link spre comentariu
zal Postat Iulie 3, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2013 Foarte frumos Joc0, mă bucur că mai lucrează şi alţii în loc să simuleze sau să emită teorii. Totuşi, puteai să-ţi deschizi un subiect propriu, unde să-ţi fie discutat ampliful. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 3, 2013 Partajează Postat Iulie 3, 2013 Aşa arată tola , limba centrală 35mm laterale/jug 19mm fereastră 23mm X 94mm (ungurul trebuie şi el felicitat pentru transformatoare download/file.php?id=45450&mode=view şi inscripţia unloaded sunt sigur că are reuşite şi mai bune). tolă pretabilă înfăşurări în patru galeţi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum