Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplif stereo în contratimp cu EL34

zal

Postări Recomandate

• Răspunsuri 88
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

30

• Untold

6

• carageae

4

• hpavictor

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Azi m-am ocupat de adăugarea unui circuit de corecţie fiziologică (aşa numitul ''loudness''). Acum pot asculta şi după miezul nopţii la volum mic. Cred că ampliful ăsta e printre puţinele care are aşa ceva. :freaza:

Puţometrul de volum trebuie să aibă priza în jur de 20% din valoarea rez pistei. E bine să aibă toleranţe strînse piesele ca să nu apară diferenţe între canale.

Schema e următoarea:

Posted Image

Tot nu pricep de ce măreşte pozele tinypic, sau e de la softul forumului... :nas:

Link spre comentariu

...Tot nu pricep de ce măreşte pozele tinypic, sau e de la softul forumului... :nas:

Pai poza pusa de tine e un gif redenumit artificial ca jpg si are 608X561 pixeli la 72 pixeli pe inch...arata mare sau mica in functie de rezolutia ecranului pe care il ai...la mine, la 1920X1080 arata foarte bine asa cum e...la zoom 100%.Daca ti se pare prea mare ai grija sa nu depaseasca 500 de pixeli latimea imaginii...Iti recomand dropbox.com, acolo sigur nu se redimensioneaza nimic, pt. ca e un link catre fisierul pus de tine...insa nici aici nu cred ca a fost redimensionat.
Link spre comentariu
Vizitator Joc0

Citesc cu placere acest forum de o vreme si mereu am gasit teme placute.Asa si cu amplificatorul cu EL34, care a fost candva un mare vis. Realizat acumdupa foarte multi ani pe o schema modesta (jolida) pa masa de bucatarie -:)Postez si eu cateva poze cu primele masuratori. Ramane sa-l mai bibilesc cand amtimp printre picaturi. Pana atunci ascult muzica pe el, tot printre picaturi de pe magurile mele, care fac partetot din hobby-ul meu.Iata pozele:

post-37091-139829650239_thumb.jpg

post-37091-139829650246_thumb.jpg

post-37091-139829650252_thumb.jpg

post-37091-139829650258_thumb.jpg

post-37091-139829650265_thumb.jpg

Link spre comentariu
Vizitator Joc0

Sunt niste rezistente bobinate din cantal pe o teava de calita.Inductivitatea lor este neglijabila in audio.Voi face si niste masuratori cu sarcina reala, numai ca trebuie sa alegbine momentul potrivit ;-) datorita faptului ca "incarcarea fonica" pentru vecini va ficam mare....

Link spre comentariu

...Postez si eu cateva poze cu primele masuratori...

Măsurători foarte bune ,vedem acum ceva notabil fără "înflorituri" verbale.

Aşa DA clar/concludent/evident(în opinia mea).

Link spre comentariu
Vizitator Joc0

Multumesc pentru aprecieri.In aplificator am montat si un comutator, ca sa pot elimina regimul UL.Pun aici o poza, singura, pe care am facut-o in regin de trioda. Dar nu-i tarziu niciodata. In regim de trioda amplificatorul nu da mai mult de 15W,dar suna bine si desigur puterea este si asa destula pentru spatiile in carene-a ingramadit comunismul....

post-37091-139829650294_thumb.jpg

Link spre comentariu

Foarte frumos Joc0, mă bucur că mai lucrează şi alţii în loc să simuleze sau să emită teorii.

Totuşi, puteai să-ţi deschizi un subiect propriu, unde să-ţi fie discutat ampliful.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări