strombi Postat Iunie 25, 2013 Partajează Postat Iunie 25, 2013 Buna Ziua vreau sa adaug si eu un proiect complet terminat cu ceva timp in urma,Am omis sa il pun din diverse motive insa azi m-am hotarat. Voi incepe prin a atasa cateva poze cu sursa: Cam astea ar fi pozele sgarieturile se datoreaza transportului vor fi repare cat de curand cu putin spray. Sursa e realizata cu volt metru de aici: http://electronics-lab.com/projects/test/001/index.html Partea de stabilizare si reglare a tensiunii e realizata cu LM 317 nu mai stiu dupa ce schema e realizata parca am gasito prin revista tehnium sau ceva asa. P.S acum nu ma "ucideti" domne ca de ai pus rigleta ca iti trebuie niste borne,am pus o rigleta pentru ca se descurca foarte bine pt ce o folosesc eu si in plus mi sa parut mult mai estetica. Referitor la Volt Metru arata tensiunea cu - da asa e,e conectat intentionat invers pt ca a avand 4 digiti primul era inactiv si am zis macar sa stea si el aprins. Cam asta e sunt la inceput cu proiectele mai am cateva realizate dar sunt totusi amator. Link spre comentariu
K1nderu Postat Iunie 25, 2013 Partajează Postat Iunie 25, 2013 Cred ca vroiai sa spui ca e sursa liniara,nicidecum in comutatie,in rest arata destul de bine sa o stapanesti sanatos! Link spre comentariu
Eusebiu Angelescu Postat Iunie 25, 2013 Partajează Postat Iunie 25, 2013 evident liniara cum a precizat colegul mai sus ....poate ca nu strica si circuit de limitare curent, voltmetru/ampermetru (separat sau comutabil pe acelasi afisaj) ...si reglaj fin tensiune.....asta ca sa fiu carcotas Link spre comentariu
strombi Postat Iunie 25, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2013 Liniara am vrut sa zic,m-am dus cu gandul la alt ceva are reglaj fin,ca si amperaj scoate cam 6A nu ma intereseaza sa setez amperajul.Ori cum nu alimentez montaje cu consum mare. Link spre comentariu
InfoBit Postat Iunie 25, 2013 Partajează Postat Iunie 25, 2013 Felicitari pentru realizare, o "piesa" indispensabila in orice atelier de electronica. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum