Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme PC!Rog ajutor!

Vizitator bogdanbogdan12

Postări Recomandate

Vizitator bogdanbogdan12

Buna ziua!Am un PC Intel 2,8ghz,ram ddr 2x1gb,video 256mb,hdd de 80gb,Windows 7.Sistemul in sine se misca bine pe net,programe dar pe partea de vizionare de pe Youtube si pe partea de jocuri e varza,nu stiu ce are,merge sacadat chiar si pe Counter Strike.Nu mai stiu ce sa ii fac.Rog cateva sfaturi,idei etc.Multumesc mult!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• riderinblack

2

• leoncris

2

• modoran

2

• mastodontu

2

Vizitator bogdanbogdan12

Imi cer scuze!Placa video nu este integrata,este pe PCI expres Ati Radeon x1600 series.Totusi macar Counter Strike trebuia sa mearga brici.Nici Youtube nu imi merge bine decat la 180 parca,la 360 nu imi merge prea bine iar mai mare daca ii dau nu imi mai merge decat sacadat rau.Am avut un PC mai slab la configuratie si mergea bine .Asta trebuia sa mearga si mai bine.Ceva defect trebuie sa aiba.Mersi!

Link spre comentariu

Ai curatat vreodata computerul de fisiere inutile?( poti incerca cu ccleaner )

Ai suflat vreodata praful din cumputer cu un aspirator?daca nu. :nas: .se supraincalzeste din cauza prafului din radiatoare..ventilatoare..etc si merge greu pe jocuri,filmulete etc!

Link spre comentariu
Vizitator bogdanbogdan12

Pai windows-ul este instalat de o saptamana,curatat de praf,schimbata pasta la procesor.Daca placa video este slaba si pentru Counter Strike...nu mai zic nimic.Am avut un pc mai slab decat asta si mergea bine,de asta ma mir.Driverul placii video cica este ultimul.I-am dat update si imi zice ca versiunea asta de driver este cea mai buna pentru placa mea.Mentionez ca pe net,aplicatii,filme descarcate,nu am nici o problema,merge bine toata ziua.Doar cand dau Youtube sau un joc atunci merge sacadat.Daca nu misc mouse-ul merge bine Youtube,cum il misc cum sacadeaza.

Link spre comentariu

Youtube consuma peste 50% CPU pe un procesor dual-core si HD3850, foarte mult dupa parerea mea, spre comparatie un film full hd consuma maxim 10% CPU.Concluzia ? cred ca ultima versiune de flash player nu are suport pentru accelerare hardware pentru placile video mai vechi. Ca sa testezi deschide task manager si o sa vezi ca procesorul e folosit la 100% in cazul tau, nu e din cauza placii video mai slabe (sunt programe si pentru monitorizarea incarcarii placii video daca vrei)

Link spre comentariu

performantza/ frina vine si de la RAM, acolo e de vazut daca esti la 800 sau mai sus.e mare diferenta intre 667 , 800 si 1600 unde au ajuns sistemele actuale - nivel de laptop

Link spre comentariu
Vizitator bogdanbogdan12

intradevar procesorul se duce la 100% dar totusi nu inteleg de ce pe un sistem mai slab merg toate astea bine,la prieteni etc iar la mine nu.am pus si alta placa video dar tot asa face.am testat ramii,hardul,placa video si nu a iesit nimic erori sau alte astea.nu mai inteleg.momentan ma mai chinui cu el iar daca nu il rezolv il duc la doctor.Va multumesc pentru raspunsuri.O zi buna.

Link spre comentariu

performantza/ frina vine si de la RAM, acolo e de vazut daca esti la 800 sau mai sus.e mare diferenta intre 667 , 800 si 1600 unde au ajuns sistemele actuale - nivel de laptop

:rade: e diferenta pe naiba , eventual la la bani si marketing si nimic altceva sunt rami la 667 care merg mai bine decat altii la 800 si invers ............... nu ai precizat si ce versiune de conter strike te joci si ce configuratia pc ai avut inaite (ziceai ca era mai slaba ) sau ce placa video dar oricum inprumuta o placa video de la un amic si vezi daca ai vreo diferenta sau schimbare !!!!
Link spre comentariu

SalutCe inseamna "Intel 2,8ghz" ? Intel si mai cum ? Pe 1GB ddr2, indiferent de frecventa nu ma mir ca merg greu aplicatiile ce tin de procesare ridicata, cu windows 7. Daca procesorul este ceva sub dual core/core2 duo, atunci vorbim de windows xp.Totusi, hard-ul este nou sau second?

Link spre comentariu
Vizitator bogdanbogdan12

Intel pentium 4 2,8ghz,2gb ddr1 pe 400mhz,placa video am schimbat-o si tot asa face.Counter Strike 1.6 si a mers bine pe procesor Amd Athlon 1,3ghz,512mb ram,video 64mb.si Youtube mergea bine pe ala asa ca e o problema cu pc-ul asta.hardul e testat si nu are nimic cu toate ca mai caraie el din cand in cand.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări