Vizitator drosophila Postat Iunie 24, 2013 Partajează Postat Iunie 24, 2013 Detin un amplificator Electromures AS15201. Cu ocazia scoaterii lui de la naftalina, am decis inlocuirea potentiometrilor deoarece cei vechi crapasera. Am inlocuit toti potentiometrii, toate bune si frumoase cand deodata amplificatorul a mai refuzat sa redea sunetul. Tot ce se aude este "beat"-ul melodiei dar asta doar in cazul in care dau la maxim potentiometrul de TREBLE, altfel nu se aude nimic, doar vu-metrele indicand sunet prezent. De asemenea, cand opresc ampliful se aude foarte slab sunetul ca si cum ar fi scapat prin boxe atunci. Ce problema ar putea fi? Sa-si fi dat obstescul sfarsit finalii? Link spre comentariu
valangjed Postat Iunie 24, 2013 Partajează Postat Iunie 24, 2013 Eu zic sa refaci toate lipiturile si sa verifici electroliticii, mai ales in zona "finalilor". Link spre comentariu
zal Postat Iunie 25, 2013 Partajează Postat Iunie 25, 2013 Vu-metrul e conectat la ieşirea amplifului, dacă indică semnal şi nu se aude la ieşire, verifică conexiunile din acea zonă. Verifică şi alimentările preurilor, poate le-ai lăsat fără. Link spre comentariu
leoncris Postat Iunie 25, 2013 Partajează Postat Iunie 25, 2013 Dupa schimbarea potentiometrilor a functionat corect ?Vezi poate ai facut ceva lipituri ... slabe. Link spre comentariu
vera Postat Iunie 28, 2013 Partajează Postat Iunie 28, 2013 Ai masurat potentiometrii, inainte de ai monta in amplificator ? S-ar putea sa fi schimbat niste potentiometrii defecti (care haraiau), cu unii intrerupti. Link spre comentariu
Vizitator drosophila Postat Iulie 3, 2013 Partajează Postat Iulie 3, 2013 zal:-nu m-ar mira sa fie ceea ce ai specificat. o sa fac o verificare minutioasa sa inlatur orice dubiu.leoncris:-lipiturile au fost facute corespunzator deci nu e aceea problema.vera:-potentiometrii noi sunt ok si sunt in parametrii normali. si da pana la schimbarea celor vechi, ampliful functiona ok. singura problema era cu iesirea de pe canalul stang care nu mai functiona, insa asa l-am procurat si eu si nu am avut timpul necesar sa-mi bag nasul in el. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum