Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema Electromures AS 15201

Vizitator drosophila

Postări Recomandate

Vizitator drosophila

Detin un amplificator Electromures AS15201. Cu ocazia scoaterii lui de la naftalina, am decis inlocuirea potentiometrilor deoarece cei vechi crapasera. Am inlocuit toti potentiometrii, toate bune si frumoase cand deodata amplificatorul a mai refuzat sa redea sunetul. Tot ce se aude este "beat"-ul melodiei dar asta doar in cazul in care dau la maxim potentiometrul de TREBLE, altfel nu se aude nimic, doar vu-metrele indicand sunet prezent. De asemenea, cand opresc ampliful se aude foarte slab sunetul ca si cum ar fi scapat prin boxe atunci. Ce problema ar putea fi? Sa-si fi dat obstescul sfarsit finalii?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

1

• leoncris

1

• vera

1

• valangjed

1

Top autori în acest subiect

Vu-metrul e conectat la ieşirea amplifului, dacă indică semnal şi nu se aude la ieşire, verifică conexiunile din acea zonă. Verifică şi alimentările preurilor, poate le-ai lăsat fără.

Link spre comentariu
Vizitator drosophila

zal:-nu m-ar mira sa fie ceea ce ai specificat. o sa fac o verificare minutioasa sa inlatur orice dubiu.leoncris:-lipiturile au fost facute corespunzator deci nu e aceea problema.vera:-potentiometrii noi sunt ok si sunt in parametrii normali. si da pana la schimbarea celor vechi, ampliful functiona ok. singura problema era cu iesirea de pe canalul stang care nu mai functiona, insa asa l-am procurat si eu si nu am avut timpul necesar sa-mi bag nasul in el.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări