Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Site-uri de radioamatorism.

dalu

Postări Recomandate

• 2 luni mai târziu...

Discutiile despre dreptul de proprietate, moralitatea accesarii unor linkuri, continutul "pirateresc" al unor forumuri, va rog sa le discutam la bodega. Aici, daca vreti, puneti linkuri catre documentatie. Daca nu vreti, nu puneti.

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...
  • 6 luni mai târziu...
Vizitator frankie

examenul online e functional din nou pe yo6kxp.org :101 Folositi-l si daca observati probleme lasati o notificare in sistemul de notificari. In ianuarie s-a manifestat un bug care incarca procesorul serverului de hosting; Desi in februarie a fost facuta corectia, aplicatia nu rula pe server, firma de hosting spunea ca e de la noi, dar mesajele de eroare demonstrau ca executia scrpturilor era blocata de ei. Asa a ramas pana in august pana au facut ei ceva(ca eu nu m-am atins) si simulatorul merge din nou cu toate acareturile. Oricum ne-au pierdut de client, contractul actual expira in aprilie 2012, si probabilitatea e mica sa mai dam bani pe asa ceva.Intre timp a rulat un mirror pe un hosting free(netfirms) care a incetat sa mai fie free, si a picat. Poate o sa fie mai avantajos sa platim la netfirms, vom vedea.Daca utilizatorii nu s-au plans deloc 6 luni, nici eu nu m-am agitat. Prima plangere a venit pe 23 August, rezolvarea pe 4 Septembrie. Imi dau seama ca radioamatorii sunt niste mari timizi, am observat asta in multiple ocazii.73 de Feri.

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...
  • 5 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator frankie

pagina web yo6kxp.org va fi QRT in curand ca ne-am saturat de firma de hosting si nu mai avem de gand sa le dam bani, asa ca am mutat aplicatia de examen pe

http://examyo.scienceontheweb.net/

Examenul merge si poate fi folosit, vad ca aplicatiile auxiliare si neesentiale nu se pupa cu noul hosting, le voi ajusta cand o sa am ceva timp

si pagina se va transforma si ea, devenid independenta, si sper, mult mai perena si stabila.

73 de yo6own

Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...
Vizitator frankie

... asa ca am mutat aplicatia de examen pehttp://examyo.scienceontheweb.net/Examenul merge si poate fi folosit, vad ca aplicatiile auxiliare si neesentiale nu se pupa cu noul hosting, le voi ajusta cand o sa am ceva timpsi pagina se va transforma si ea, devenid independenta, si sper, mult mai perena si stabila.73 de yo6own

We're up! :supz: Am rezolvat tot ce trebuia rezolvat, nu am avut timp pana acum dar nici nu am primit vreun e-mail, QTC, etc ca ar lipsi cuiva, asa ca nu m-am stresat :-)Totul e functional si testat, sper sa fie folosit in continuare.73
Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...
  • 1 an mai târziu...
  • 5 luni mai târziu...

Un site strain si foarte util: http://www.radiomuseum.org

are in dotare foarte multe scheme de la  radio-amplificator , toate vechi,vitange pe care nu le poti gasi asa usor sau deloc 

si eu am gasit toate datele si schemele pentru amplificatorul meu doar ca pentru a le vedea in rezolutie mare trebuie sa ai cont iar acela costa $25 

(daca are cineva cont pe acolo si ma poate ajuta cu acele scheme ? )

Editat de ptraian2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări