Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Site-uri de radioamatorism.

dalu

Postări Recomandate

Vizitator frankie

on-topic: www.tapr.org - un site foarte bine organizat, cu multe 'minuni' digitale. Din pacate nu prea mai e de incepatori, ca la inceput, dar se poate savura.

www.brepettis.com - dati click pe New York Resistors - Bre Pettis e radioamator, desi nu o sa va dati seama din prima. Seria de filmulete tehnice din Weekend Projects e o placere de urmarit, iar modul de functionare al clubului NYR e de studiat.

Offtopic:

@Flor: (desi cred ca am vorbit deja pe e-mail) eu intru mai rar aici, asa ca cel mai repede raspuns il dau pe e-mail, e pe pagina kxp; Ma bucur ca simulatorul e folosit, si am sa ma ingrijesc sa functioneze. De fapt, mai mult decat sa-l fac opensource si liber la download, nu prea stiu ce pot sa fac. Cu hosting-ul e problema financiara de plata hosting anuala, inca nu avem o solutie pentru ea, asa ca s-ar putea sa se mai intample intreruperi.

73 de yo6own

"Yo6kxp.org This domain name expired on Mar 21, 2008 . Click here to renew it."

Mare pacat. Munca depusa pt creerea acestui site a fost extrem de apreciatat atat de mine cat si de ai mei.

Ideea de examen on line mi s-a parut exceptionala. Ai mei l-au "tocit" bine..

Si cum vine sesiunea de autorizari in care vroiam sa ma/ne inscriem il regret(am) si mai mult.

Daca cineva dintre dvoastra il /ii cunoste pe autor(i) il rog sa le transmita toate cele de mai sus.

73' de YO3FEW, YO3-355/BU si YO3-381/BU

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Am downloadat un pdf care se poate gasii la adresa http://www.tech-systems-labs.com/books/ ... -RADIO.pdf . E o carte scrisa de Frank Harris, Boulder Colorado si are 370 de pagini. Am citit o parte din ea si mi se pare foarte buna, trateaza notiuniile utilizare in radioamatorism, face o descriere a evolutiei radio (Tesla, Marconi, Edison - trateaza perioada 1850-2000), contine multe exemple din viata reala, multe explicati babesti (ca si explicatia cu apa care circula printr-o teava == curentul care circula printr-un circuit), explica de la receptorul AM cu o dioda si casca pana la circuite cu mai multi tranzistori. Recomand.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...
  • 9 luni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...

Este un site indonezian sau thailandez si are cam de toate in domeniul radio dar sunt subiectele amestecate (engleza, thailandeza ). Primul link este catre constructii in rf iar al doilea este index-ul principal.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări