sparky Postat Iunie 24, 2013 Partajează Postat Iunie 24, 2013 am nevoie de schema laptopului Packard Bell Lj65 cu placa de baza KAYFO LA-5021P.Nu se mai aprinde nici ledul POWER.Alimentatorul este bun.Sper sa ma puteti ajuta.Multumesc! Link spre comentariu
leoncris Postat Iunie 25, 2013 Partajează Postat Iunie 25, 2013 Ia si treci la ... masuratori. http://elektrotanya.com/packard_bell_ea ... nload.html Link spre comentariu
sparky Postat Iunie 26, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2013 Multumesc, leoncris, pentru MANUAL SERVICE,as fi vrut totusi schema electrica.Vreau sa urmaresc traseul de alimentare. Link spre comentariu
porscheg Postat Iunie 26, 2013 Partajează Postat Iunie 26, 2013 Probabil KBC mort. Se poate sa fi dat defect de placa video si vreun istet a scos mufa de la monitor cu el alimentat sau cu bateria nescoasa caz in care crapa KBC de nu-l vezi.Pana sa masori prin el alimenteaza-l si pune un deget pe KBC. Daca incepe sa friga....... ai gasit defectul. Link spre comentariu
sparky Postat Iunie 28, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2013 Multumesc,am sa verific! Link spre comentariu
sparky Postat Iulie 4, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2013 Nu stiu despre ce KBC vorbesti.Este un KB926.Oricum la un alt laptop cu acelasi simptom am gasit un scurtcircuit pe B+.A fost un condensator amarat.L-am eliminat si s-a rezolvat,dar am avut schema si am putut urmari traseul.In cazul de fata exista un scurt pe 3.3v,dar nu l-am gasit.De aceea mi-ar fi de folos o schema. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum