alex_serv57 Postat Iunie 24, 2013 Partajează Postat Iunie 24, 2013 Va salut . Va rog daca poate sa ma ajute cineva cu o problema la o centrala dsc 1404 .Am montat o astfel de centrala pe care am programat-o foarte usor insa dupa doar doua zile de functionare ,tastatura ramane blocata (nu mai raspunde la nici o comanda , nu beep , nu se mai aprinde nici o zona , indicator A.C. , absolut nimic ) . Singurul indicator aprins este cel de programare . Daca apas pe butonul de pe placa tastaturii plus tasta " # " urmat de tasta 1 , tastatura revine la normal insa dupa cateva minute se blocheaza din nou sau dupa aproximativ 30 de secunde daca armez sistemul .Am resetat programarea centralei [999] , chiar si Z1 + PGM (in ideea ca am gresit ceva la programare ) insa nu am scapat de problema .Chiar daca nu ma puteti indruma exact spre a rezolva problema vrea macar sa stiu ce ar putea fi defect centrala sau tastatura . Mentionez ca am refacut si reverificat legaturile in centrala .P.S. tastatura : DSC UA599 (pc1404 rkz). Va multumesc anticipat , o zi buna . Link spre comentariu
alex_serv57 Postat Iunie 24, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2013 Nu ma poate ajuta nimeni ? Link spre comentariu
Quant Postat Iunie 24, 2013 Partajează Postat Iunie 24, 2013 Nu cunosc aceasta centrala, dar s-ar putea sa fie una partitionabila. Nu ai precizat daca ai programat una sau doua partitii. Faptul ca tastatura devine inactiva dupa cateva zeci de secunde s-ar datora faptului ca nu este alocata vreunei partitii (este o tastatura globala). Cand tastezi #1 tastatura va fi alocata partitiei 1, putand vedea starea zonelor si putand arma, etc. La cateva zeci de secunde dupa ce nu ai mai apasat vreo tasta, tastatura redevine globala. Similar vei tasta #2 pentru a accesa partitia 2. Link spre comentariu
criss Postat Iunie 24, 2013 Partajează Postat Iunie 24, 2013 colegu, aceasta centrala este una low cost, este gama de start de la dsc si are doar o singura partitie.cand intra in aceasta mod nu accepta codul? sau nu se lumineaza tastatura?daca tastatura nu se lumineaza atunci intra in programarea tastaturii la adresa la [016] vezi sectiunile: 3, 4, 5.daca nu accepta codul atunci cauta prin alta parte problema. Link spre comentariu
alex_serv57 Postat Iunie 24, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2013 Numai raspunde deloc la comenzi e ca si cum ar fi scoasa de sub tensiune . Nu functioneaza nici lumina de fundal absolut nimik . singurul indicator este cel de programare care ramane aprins .chiar si cu centrala resetata tastaturii ii se aloca partitia 1 (setare standard) . culmea e ca a functionat iar aceasta eroare nu a aparut in timpul programarii .In momentul cand o deblochez atat tastatura cat si centrala se comporta ok , accepta coduri de programare , armare etc , tastatura lumineaza , se aprinde ledul redy , zonele ,etc . daca nu apas nici un buton dupa aprox 30 de secunde tastatura se blocheaza . Link spre comentariu
Quant Postat Iunie 25, 2013 Partajează Postat Iunie 25, 2013 colegu, aceasta centrala este una low cost, este gama de start de la dsc si are doar o singura partitie.Imi cer scuze pentru greseala, a fost doar o presupunere, am si spus ca nu cunosc aceasta centrala. Link spre comentariu
criss Postat Iunie 25, 2013 Partajează Postat Iunie 25, 2013 cred ca ai probleme cu tastatura/centrala, intra in programarea tastaturii dezactiveaza: 3, 4, 6 si activeaza 5.daca si asa tastatura iti intra instadby atunci cauta in alta parte problema.ps. ce sursa de alimentare folosesti la centrala? cati senzori ai conectati? ce sirena ai? Link spre comentariu
alex_serv57 Postat Iunie 25, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2013 Sirena exterioara este tot DSC , pe care am anulat-o pentru a elimina toate posibilitatile , la fel si senzorul de miscare ( tot dsc) cat si cel magnetic de la usa . ( am lasat zonele doar prin rezistoarele de 6,5 k ) in rest doar centrala , tastatura , bateria si transformatorul de 40 va . Toate componentele au venit la pachet .Am masurat tensiunea pe aux e ok ,pe bell fara rezistor apare aceeasi tensiune ca pe aux , cu rezistor = 0 volt ( aici am un dubiu ) . am sa incerc sa dezactivez 3,4 si 6 inainte sa o trimit inapoi spre magazin (cred ca asta e ultima solutie ) .Va salut . Link spre comentariu
alex_serv57 Postat Iulie 3, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2013 fara nici un efect . Am trimis tastatura si centrala la garantie . Daca aflu ceva am sa postez poate ajuta pe cineva .Va multumesc pentru efortul de a ma ajuta , salutare si numai bine va doresc . Link spre comentariu
alex_serv57 Postat Decembrie 19, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2013 Defect :puntea redresoare . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum