Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator Thomson PA-2016-T

Postări Recomandate

Nu ar putea avea 110w , adica toata puterea consumata?

Nu. Randamentul teoretic maxim al unui etaj final clasa B ideal este de ca. 78% (valoarea exacta pi/4). Randamentul grupului transformator/redresor este cam tot atât (chiar mai putin la puteri mai mici). Deci randamentul total nu trece de ca. 50%.
Link spre comentariu

Ptr o precizie mai mare, ar fi trebuit să dai şi date esenţiale: tipul trz finali, tensiunile de alimentare a etajului final...

Tensiunile nu le stiu si nu am cu ce sa le masor dar pot zice despre el ca puntea redresoare este S2VB , condensatori aia mari sunt NIPPON CHEAU-CON, si finali sunt: 2 SANKEN A769 si 2 SANKEN C1827.Cam atat am vazut pe el...
Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
  • 1 an mai târziu...

Dacă e vorba de etajele finale nu e nevoie de schemă findcă toate sînt cam la fel. Scoţi trz finali, prefinali, superdiodă, cei din limitatoare (dacă sînt)... şi-i verifici în afara montajului. Mai verifici rezistenţele bobinate şi cele din jurul trz suspecţi, atenţie la cele de tip fuzibil. Înlocuieşti tot ce e ars, sau devalorizat şi trebuie să meargă.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări