vergil Postat Iunie 24, 2013 Partajează Postat Iunie 24, 2013 FORD FOCUS MODEL DA3SHDAIP .La acest autoturism i sa furat capacul de protectie exterior , de la gura de alimentare cu benzina(sau poate a cazut , putin probabil) , fiindca acesta nu se inzavora . Numai capacul exterior , rigla cu balama a ramas . Acesta , capacul , se scoate foarte usor, e prins doar in clipsuri fata de rigla cu balama . Asamblul nu se inzavora , cum e la alte Forduri .Am cumparat de la dezmembrari un dispozitiv complet , numai ca acesta are si dispozitiv electric de inzavorare .Dupa montare, am cautat ceva fire , pentru a conecta cumva dispozitivul . De obicei instalatiile electrice sant prevazute din fabrica ptr toate obtiunile . Nu am gasit nimic . Am rascolit toata partea de portbagaj in speranta ca voi gasi ceva (sau poate nu am cautat unde trebuie ) .Rugamintea este de a ma ajuta cumva , cum sa conectez acest dispozitiv de blocare , dupa inchidere , a capacului . La alte autoturisme , acest lucru se face cu inchiderea centralizata . Oare producatorul sa nu fi prevazut instalatia aferenta la acest tip de Ford ?Autoturismul este prevazut cu inchidere centralizata .O varianta ar fi sa ma ajutati cu o schema de conectare a dispozitivului , daca exista , in ce priveste conexiunile , cred ca am expertiza necesara .Va multumesc ptr atentia acordata . Link spre comentariu
eduard07 Postat Iunie 24, 2013 Partajează Postat Iunie 24, 2013 cauta aici.am citit candva ca sunt multi care fac asta,si explicau exact cum se leaga acel actuator de la capacul de rezervor http://forum.clubford.ro/search.php?sea ... 287501fd5e Link spre comentariu
vergil Postat Iunie 24, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2013 De cand a-ti raspuns , nu se poate intra pe acel forum . Inchis ptr mentenanta . Ieri nu am putut sa fac nici cont .Nu mai are nimeni nici-o solutie , idee ? Link spre comentariu
m-iulian Postat Iunie 24, 2013 Partajează Postat Iunie 24, 2013 Salut.Nu vei gasi pre-echipare pe masina.Poti sa il conectezi paralel cu actuatorul din usa dreapta spate.Eu asa am facut (acun vreo 4 ani)Iulian Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 24, 2013 Partajează Postat Iunie 24, 2013 Si inseamna ca de fiecare data cand se deschid usile(se actioneaza actuatorii de la centralizata),se deschide si capacul de la rezervor...la mine e un buton pe consola de la frana de mana,si pot sa deschid capacul de la rezervor doar daca e oprit motorul,altfel nu are nici un efect apasarea lui,iar inchiderea capacului odata deszavorat se face prin apasare manuala,pt ca in momentul deschiderii are un arc si il impinge spre in afara,se intredeschide putin,deci in pozitia aia de intredeschis va ramane si daca il cuplezi pe actuatorul de la usa,ceea ce nu mi se pare prea avantajos.Trage o sarma pana in fata, pune un buton simplu si ai rezolvat-o decat sa te complici cu actuatorii de la usi. Link spre comentariu
vergil Postat Iunie 24, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2013 Salut.Nu vei gasi pre-echipare pe masina.Poti sa il conectezi paralel cu actuatorul din usa dreapta spate.Eu asa am facut (acun vreo 4 ani)IulianCam asa am gandit si eu , dar Si inseamna ca de fiecare data cand se deschid usile(se actioneaza actuatorii de la centralizata),se deschide si capacul de la rezervor...la mine e un buton pe consola de la frana de mana,si pot sa deschid capacul de la rezervor doar daca e oprit motorul,altfel nu are nici un efect apasarea lui,iar inchiderea capacului odata deszavorat se face prin apasare manuala,pt ca in momentul deschiderii are un arc si il impinge spre in afara,se intredeschide putin,deci in pozitia aia de intredeschis va ramane si daca il cuplezi pe actuatorul de la usa,ceea ce nu mi se pare prea avantajos.Trage o sarma pana in fata, pune un buton simplu si ai rezolvat-o decat sa te complici cu actuatorii de la usi.doru3160 cam are dreptate .Totusi , acolo in spate exista un fir care are 12v , in permanenta , si e liber . Cred ca cu acela am sa fac deblocarea . Multumesc pentru idei , sant foarte bune . Link spre comentariu
m-iulian Postat Iunie 24, 2013 Partajează Postat Iunie 24, 2013 Ma scuzati ca am deschis gura.Iulian Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum