dalu Postat August 16, 2006 Partajează Postat August 16, 2006 http://www.n2yo.com/ Dupa parerea mea e un site fascinant. :supz: :supz: Link spre comentariu
crexy Postat August 28, 2006 Partajează Postat August 28, 2006 foarte interesant site-ul Link spre comentariu
dalu Postat August 28, 2006 Autor Partajează Postat August 28, 2006 foarte interesant site-ul Ma bucur ca-ti place, si mie mi s-a parut extrem de interesant. :supz: :smt006 Link spre comentariu
ywar2 Postat August 28, 2006 Partajează Postat August 28, 2006 Da , interesant. Nu cunosteam linkul asta. Eu am folosit pe rind, Traksat, STS Orbit +, Footprint si acum Orbitron. Ultimul mi s-a parut cel mai bun.Urmariti noaptea satelitii cu ochiul liber? Link spre comentariu
crexy Postat August 28, 2006 Partajează Postat August 28, 2006 nu cred ca se vad cu ochiul liber Link spre comentariu
ywar2 Postat August 28, 2006 Partajează Postat August 28, 2006 Ba da, se vad. Nu toti, dar se vad. Exista foarte multi amatori in lume care urmaresc din mai multe puncte de vedere evolutia diversilor sateliti. Printre acestea este urmarirea cu ochiul liber sau cu binoclul. Eu o gasesc destul de interesanta treaba si din cind in cind vara mai trag cu ochiul pe sus. Link spre comentariu
Vizitator n2yo Postat August 29, 2006 Partajează Postat August 29, 2006 Ceea ce nu stie toata lumea este ca acest site este al unui roman...Cele bune,Ciprian N2YO Link spre comentariu
dalu Postat August 29, 2006 Autor Partajează Postat August 29, 2006 Ceea ce nu stie toata lumea este ca acest site este al unui roman...Cele bune,Ciprian N2YO Ma bucur ca esti roman Ciprian, si-mi pare bine sa te cunosc, chiar si indirect. :smt006 :smt006 :drinkers: Link spre comentariu
ywar2 Postat August 29, 2006 Partajează Postat August 29, 2006 Yo3FWC imi este un indicativ destul de cunoscut. Si daca ma mai gindesc bine stiu ca am si lucrat impreuna. Oricum site-urile tale sint super!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum