costyy86 Postat Iunie 23, 2013 Partajează Postat Iunie 23, 2013 Salutare.Am o imprimanta HP Deskjet F2180, in momentul de fata am cartuse originale HP21 Black si HP22 tricolor.De curand am achizitionat un cartus HP 57 Tricolor original nou sigilat ( compatibil cu aceasta imprimanta,asa spune in descriere), si cand il pun in imprimanta imi spune ca este incompatibil....Oare sa fie din cauza ca nu este pereche (cartusul negru nu la-m achizitionat, doar color).Deci folosesc HP 21 Black si HP 57 Tricolor, si la cel color spune ca este incompatibl, daca pun cartusul HP 22 Tricolor merge perfect...Mai jos atasez o poza.Astept pareri.Multumesc. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 24, 2013 Partajează Postat Iunie 24, 2013 Va salut ! Dar de ce ati cumparat un cartus HP 57 Tricolor si nu ati cumparat un cartus HP 22 Tricolor ca cel original al imprimantei dvs ??? Eu unul asi zice sa cumparat un cartus indentic cu cel original,adica un HP 22 Tricolor si gata se rezolva problema . 1 Link spre comentariu
costyy86 Postat Iunie 24, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2013 Acel cartus la-m prins de fapt la un schimb...nu am dat bani, era nou sigilat si original, deci cade problema uscarii lui..... Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 24, 2013 Partajează Postat Iunie 24, 2013 Eu unul cred ca difera cipurile de la ele si daia nu vi-l recunoaste cartusul . Deci eu v-am spus cum se rezolva problema .Succes !!! 1 Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Iunie 24, 2013 Partajează Postat Iunie 24, 2013 cea ce spui tu florine este irelevant din moment ce in specificati spune clar ca sunt acceptate ambele modele de cartuse Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 24, 2013 Partajează Postat Iunie 24, 2013 Va salut ! Pai si daca scrie pe net in specificati tehnice ca sunt acceptate ambele modele de cartuse si nu merge cu cartusul Hp 52 ......tot degeaba scrie in specificati tehynice ca sunt acceptate ambele modele de cartuse. Dar ce sa mai sunt facute de chinezi aceste cartuse si chinezi astea le cam comfunda......adica comfunda marfa cu ambalajul . 1 Link spre comentariu
salsa Postat Iunie 24, 2013 Partajează Postat Iunie 24, 2013 Conform specificatiilor HP Customer Care, HP57 nu este compatibil cu acest model de imprimanta, doar HP58 (cartus foto). https://h30042.www3.hp.com/SureSupply/? ... are_docs#3 Asta, desigur, pe langa cartusele HP21/22 si variantele lor XL. Ca idee, compara duzele si contactele celor doua cartuse. S-ar putea sa fie identice dar daca nu sunt atunci cele doua cartuse sigur nu sunt compatibile. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 24, 2013 Partajează Postat Iunie 24, 2013 Scuze de greseala este vb despre cartusul Hp 57.....nu de cartusul Hp 52...... Nu am fost atent pe ce cifra apas,dar cred ca nu este o prob....asa grava ca am scris Hp 52 inloc de Hp 57 . Incaodata mii de scuze pentru mica mea greseala .... O seara minunata va doresc tuturor !! 1 Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Iunie 24, 2013 Partajează Postat Iunie 24, 2013 aici marturie ca este compatibil Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 24, 2013 Partajează Postat Iunie 24, 2013 Da este adevarat,in poza atasata de dvs pare a fi compatibil cartusul Hp 57,dar in realitate nu prea este compatibil asa cum se vede la domnul costyy86 . Asa cum am mai zis undeva mai sus ....daca sunt made in china aceste cartuse....nu avem petrentie ca sa fie ok. 1 Link spre comentariu
costyy86 Postat Iunie 24, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2013 Da este adevarat,in poza atasata de dvs pare a fi compatibil cartusul Hp 57,dar in realitate nu prea este compatibil asa cum se vede la domnul costyy86 . Asa cum am mai zis undeva mai sus ....daca sunt made in china aceste cartuse....nu avem petrentie ca sa fie ok. Este cartus original...are si sigilul de la HP si fabricatie Irlanda... Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 24, 2013 Partajează Postat Iunie 24, 2013 Este cartus original...are si sigilul de la HP si fabricatie Irlanda...ok,am inteles,dar totusi incercati si cu un cartus original,aduca cu un cartus Hp 22..si sa-mi spuneti daca merge..pt ca eu cred ca o sa fie ok . Stiti dc zic asta pt am avut si eu o problema asemanatoare ... si sa rezolvat fara nici o problema .Mult Succes !! 1 Link spre comentariu
costyy86 Postat Iunie 24, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2013 Am spus in primul post..cu cartus HP22 merge perfect, dar pe mine ma intereseaza de ce nu merge asta... Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 24, 2013 Partajează Postat Iunie 24, 2013 Deci sunt doar doua variante mari si late. 1 : Ori nu este compatibil deloc cu imprimanta dvs acest cartus .... Hp 57....2 : Ori este compatibil acest cartus....Hp 57,dar nu iau pus cipul care trebuie la acest cartus Hp57 ...Sper ca ati inteles acum de ce nu merge acest cartus Hp 57.... O seara buna va doresc !! 1 Link spre comentariu
salsa Postat Iunie 24, 2013 Partajează Postat Iunie 24, 2013 Eu n-am gasit "nicari" ca HP 57 este compatibil cu imprimanta F2180.Am aflat doar ca este de doua ori mai scump decat HP 22, deci ai facut o afacere buna ;) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum