Vizitator Mircel Postat Iunie 25, 2013 Partajează Postat Iunie 25, 2013 Tot ce trebuie sa fac eu este sa identific B C E1=B2=C3=E Link spre comentariu
Vizitator theionutzradu Postat Iunie 25, 2013 Partajează Postat Iunie 25, 2013 Am legat la V1 si V2 tranzistorii respectand B C si E si tot am curent continuu pe iesire, aprox 32 V.Precizez ca rezistenta era arsa (uitasem sa precizez,oricum nu era cea originala) si atunci cand faceam scurt intre bornele ei facea scanteie cam mare cu toate ca ampliful "rula in gol" (adica fara boxe legate).Ultima data cand testasem daca deconectam GND nu aveam curent continuu pe iesire (nustiu daca ajuta cu ceva).Ce altceva ar mai putea fi defect incat sa dea curent continuu pe iesire? Link spre comentariu
Vizitator Mircel Postat Iunie 25, 2013 Partajează Postat Iunie 25, 2013 atunci cand faceam scurt intre bornele ei facea scanteie cam mareÎn ce carte ai citit că aşa se procedează?Ce tensiune (faţă de masă) ai măsurat pe pinii 1, 10 şi 16 ai CI Tda7250? Link spre comentariu
zal Postat Iunie 25, 2013 Partajează Postat Iunie 25, 2013 Se pare că şi integratul e muci, mai bine aruncă-l cum s-a mai scris înainte. Nici nu vei putea recupera mare lucru din el. Link spre comentariu
dr_nick24 Postat Iunie 28, 2013 Partajează Postat Iunie 28, 2013 - anunt cu acelasi amplificator pentru proprietar !viewtopic.php?f=59&t=143487 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum