AerosouL Postat Octombrie 27, 2004 Partajează Postat Octombrie 27, 2004 Ati auzit de asa ceva?? :?: Daca cineva a lucrat vreodata cu asa ceva, spuneti-va parerea :o .. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Octombrie 27, 2004 Partajează Postat Octombrie 27, 2004 Sunt facute in Olanda Cam aceeasi calitate cu cele SAL Pagina oficiala http://www.maniac-sound.com Link spre comentariu
AerosouL Postat Octombrie 27, 2004 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2004 Mi se par totusi ceva mai scumpe decat SAL.. sau poate depinde de sursa... Au si parametri.. :shock: (am vazut pe site-ul mentionat de tine Nexus)Daca se poate (adica daca nu este interzis din anumite cauze) o sa mentionez unde am gasit eu de cumparat..Dintre SAL si MNC ce ai alege?? :idea: Cred ca pe viitor ar trbui sa facem o ierarhizare a firmelor producatoare de difuzoare ale caror produse ajung si pe la noi... Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Octombrie 27, 2004 Partajează Postat Octombrie 27, 2004 depinde de difuzoare, eu personal as alege cast frame de la MNC, mi se par mai robuste, si fac si drivere profesionala, palnii, chestii, pe care SAL nu le fabrica Link spre comentariu
AerosouL Postat Octombrie 27, 2004 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2004 Eu vreau sa-mi fac ceva de vreo 50-80w...Si preferabil cu ceva de 8 inch pt bass :roll: Ce mi-ai recomanda...?? Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Octombrie 27, 2004 Partajează Postat Octombrie 27, 2004 vezi seria "caesar" mie imi place cum arata mai mult, vezi care iti place in functie de parametrii simuleaza-l in bass box pro Link spre comentariu
Vizitator bogdan3l Postat Octombrie 27, 2004 Partajează Postat Octombrie 27, 2004 si se gasesc si la noi ? daca da pe la ce preturi ? :shock: am observat ca seria cdcone seamana izbitor cu niste difuzoare de la kon :twisted: Link spre comentariu
Vizitator nurdor Postat Octombrie 27, 2004 Partajează Postat Octombrie 27, 2004 Unde ai gasit difuzoarele astea :?: Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Octombrie 27, 2004 Partajează Postat Octombrie 27, 2004 in Cluj aduceau ultima data cei de la XXL sound & Light (Discoshop)in Bistrita aduc la un magazin obscur din centru, nu stiu cum se numestePreturile nu sunt mari, nu pot da exemple deocamndata , ca nu le cunosc decat pentru anumite difuzoare de auto de la ei Link spre comentariu
AerosouL Postat Octombrie 28, 2004 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2004 Se gasesc la http://www.trioda.ro :roll: Se pare ca astia sunt importatori fiindca au cam tot ce se poate de la M.N.C. :!: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum