Vizitator gigi cristian Postat Iunie 22, 2013 Partajează Postat Iunie 22, 2013 Salut,am un radio cd auto cdr 500 daca ma poate ajuta cineva ? sa pot lega o intrare usb sa pot asculta muzica de pe stik. Mentionez ca cd citeste numai trk uri nu si mp3. multumesc Link spre comentariu
japan Postat Iunie 23, 2013 Partajează Postat Iunie 23, 2013 Buna dimineata. Sfatul meu, este sa cumperi un modulator fm cu rds, se rezolva problema simplu si rapid. Asa am facut la un Ford Transit care avea numai radio si cd audio. Prima data am incercat sa schimb sistemul dar din lipsa de schema adecvata modificarii am renuntat. :speriatO zi buna. Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 24, 2013 Partajează Postat Iunie 24, 2013 CDR500 sunt doua modele delco si vdo.Direct usb nu ai cum sa pui la niciunul. Link spre comentariu
johnnyioan Postat Octombrie 6, 2016 Partajează Postat Octombrie 6, 2016 dar un auxiliar in la modelul asta s-ar putea pune? Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 7, 2016 Partajează Postat Octombrie 7, 2016 Doar daca citeste CDul si dai semnal la iesirea de pe placa CD. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum