Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator tuburi pentru chitara electrica

Vizitator ninka

Postări Recomandate

Vizitator viobio

Multumesc foarte mult pentru schema,sper sa nu va dezamagesc.Oricum ma voi mobiliza sa fac o treaba buna. Multumesc inca odata si sper, ca pe parcurs sa mai pot apela la experienta dumneavoastra.Este o mare provocare recunosc...

Daca ai nelamuriri sa ma intrebi aici,nu pe privat,poate sunt si altii interesati de constructia unui asemenea head,ma poti intreba orice,nici o intrebare nu o sa fie tratata ca "o timpenie sau aberatie".Am uitat ceva,socul de filtraj se poate bobina pe un pachet de tole E+I de 5...10centrimetri patrati ,cu sirma de 0,25...0,3mm,cit incape pe carcasa,tolele E sa aibe intrefier fata de tolele I,intrefier de 0,1...0,15mm,.
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• THOMAS

2

• Kosmin

1

Vizitator ninka

Multumesc,cu siguranta vor fi ceva intrebari ,chiar mi-as permite sa pun doua: - puterea rezistentelor folosite in final si alimentare - val.are pot."level line out"

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Multumesc,cu siguranta vor fi ceva intrebari ,chiar mi-as permite sa pun doua: - puterea rezistentelor folosite in final si alimentare - val.are pot."level line out"

Rezistdntele care vin in paralel pe conzii de filtraj ,sunt de 2w.Rezistentele de pe bara de + sunt de 5w.Rezistentele din g2 finale sunt de 5wRezistentele din catozi finale sunt de 1w.Celelalte rezistente sunt de 0,5...1wPotul de lineout este de 10...100k logaritmic ,sa fie scris cu A,cele cu B sunt liniare.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări