Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alimentare ceas cu radio Sony ICF-C760

Postări Recomandate

Buna, am un radio cu ceas Sony ICF-C760, cumparat din piata fara alimentator, de 2 ani periodic sap internetul dupa o echema sau o informatie. Radioul se vindea cu un alimentator pe cablu cu doua tensiuni de iesire. Problema e ca nu stiu care sunt cele doua tensiuni, de acea rog pe cei care au o schema sau au pus mana pe un astfel de aparat sa-mi zica si mie care sunt cele doua tensiuni de alimentare. Stiu ca e o problema dificila find un model vechi si foarte rar la noi in tara dar poate poate.Va multumescNumai Bine.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

2

• filypvas

2

• bocxoa

1

• nationalistu

1

Top autori în acest subiect

Se gaseste manualul service, dar din pacate doar cu 5$. Intre timp, poti sa desfaci ceasul, vezi ce circuit integrat foloseste si poate pui niste poze cu cablajul, fata-spate cat mai clare, macro daca se poate.Poate deducem din schema ce tensiuni are acolo.

Link spre comentariu

Acela e manualul de utilizare, exista si unul service.Tensiunea de 9V mentionata in manual este cea de back-up, dar este mai mult ca sigur si tensiunea de alimentare data de adaptorul de retea.

Link spre comentariu

Cel mai simplu,vezi ce integrate are in el,si cauti datasheetul lor,acolo specifica clar plaja min-max de alimentare a respectivelor integrate si te orientezi.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări