seby19www Postat Iunie 22, 2013 Partajează Postat Iunie 22, 2013 se deschide dar nu are imagine pe display.....nu este invertorul....ramane chipsetul video? Link spre comentariu
nordix Postat Iunie 22, 2013 Partajează Postat Iunie 22, 2013 In mod sigur e placa video..... Link spre comentariu
porscheg Postat Iunie 22, 2013 Partajează Postat Iunie 22, 2013 Că dă care model de Vaio ie? Că să făcura multe modele cu diverse piese prîn ele. Glob dă sticlă să se ghicească in el nu cred că e pă forumu' ăsta. Poate pă alea de magie si trucuri de apartament. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 24, 2013 Partajează Postat Iunie 24, 2013 Va salut ! Dar pe un monitor crt sau lcd ati incercat ???Daca ati incercat si tot asa face,atunci sigur este cipsetul placi video dus.... Link spre comentariu
seby19www Postat Iulie 2, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2013 multumesc....ramane chipsetul video defect....clientul zicea ca a mai fost rebilat.....in fine i l-am dat asa.....daca nici ei nu zic de la inceput, am pierdut vremea....mersi inca odata. Link spre comentariu
George(sb) Postat Iulie 2, 2013 Partajează Postat Iulie 2, 2013 am patit si eu, chinezii, nu fac reball, doar reflow Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum