Vizitator radiolover Postat Ianuarie 23, 2014 Partajează Postat Ianuarie 23, 2014 Sunt exact ca ale mele. Au un pret foarte bun, eu nu am avut norocul sa le gasesc asa ieftin.Nu cred ca este bine sa cobori frecventa de taiere, vezi cum suna cu acel condensator. Eu sunt multumit. Link spre comentariu
turcu_dan Postat Ianuarie 23, 2014 Partajează Postat Ianuarie 23, 2014 Oare exista posibilitatea sa nu fie autentice .... sa fie chinezarii? Link spre comentariu
Vizitator radiolover Postat Ianuarie 23, 2014 Partajează Postat Ianuarie 23, 2014 Nu. Sunt nemtesti. Link spre comentariu
CBI Postat Ianuarie 23, 2014 Partajează Postat Ianuarie 23, 2014 sunt autentice,dar sunt chinezesti ,designed by Visaton,nu face nici chinezu replici la orice monacor DT25 sunt din alt filmdtw72 sunt supertwetere pt sateliti low budget,calota de plastic,fs 3000hz,bobina de 14mm,sunt f scumpe pt ce primesti chiar si la 55 lei,parerea mea,mai bine ceva sham avut surorile mai mari,Dt94,si la banii aia un mare NUacum na,produse chinezesti la preturi nemtesti,fiecare face cum doreste.Pana la urma nici boxele sony nu merita mai mult Link spre comentariu
Vizitator radiolover Postat Ianuarie 23, 2014 Partajează Postat Ianuarie 23, 2014 Aici de acord ca Visaton DT 94 la 149 lei este extrem de scump. Pe cutia de la ce am, scrie Germany, inclusiv pe hirtia din cutie scrie in nemteste. Codul de bare incepe cu 4, deci clar au venit din Germania. Link spre comentariu
turcu_dan Postat Ianuarie 23, 2014 Partajează Postat Ianuarie 23, 2014 monacor DT25 sunt din alt film@CBI sa inteleg ca Monacor DT25 ar fi mai bun chiar si cu acel filtru - un condensator? La pret sunt mai scumpe, undeva pe la 85. Link spre comentariu
CBI Postat Ianuarie 23, 2014 Partajează Postat Ianuarie 23, 2014 pe filtrul ala nimic nu este ok,un singur condesator(daca este suf de mic) este mai mult semi-protectie decat filtrudar ai sanse mai mari sa reziste un tweter cu bobina mai mare si frecv de rezonanta mai mica la puteresonic,visatoanele sunt de tzatzaiala,nu suna f corect(natural),pana la urma depinde si ce pretentii ai,ca dif. de pret este mica,apoi poate o sa vrei sa inlocuiesti si basii si ajungi la vorbele lui @dragon82nu stiu de unde sunt preturile alea la difurile visaton,cele de la mivarom sunt cele normale,cam ca la importator(nu am zis si corecte,atata timp cat sunt alternative)dt300 cred ca este printre cele mai decente twetere sub ~30-40E de noi,suna asemnator cu cele mici pe neodimium,dar avand bobina mai mare,tin mai bine la putere,taiere joasa Link spre comentariu
dragon82 Postat Ianuarie 23, 2014 Partajează Postat Ianuarie 23, 2014 Dupa cum inteleg eu ai ars tweeterele pt ca ai bagat "blana" in boxe ori distorsiuni.Apoi acel condensator nu iti va proteja noile tweetere,indiferent care,sa le prajesti si pe ele.Apoi daca vezi ca suna bine inaltele cu tweetere noi si decente,teoretic filtrate mai bine,se instaleaza virusul si daca iti place mestereala,vei vrea sa auzi si cum suna ceva medii decente impreuna cu tweeterul si de ce nu,ceva bass bun....si asa ajungi sa arunci tot gunoiul Sony si fie refaci totul,fie iti iei alte boxe.Oricum in locul mediei Sony e greu de pus altceva datorita spatiului mic,ca sa nu mai spun ca trebuie sa apara si o camera separata inauntru pt medii.Eu am ales datorita spatiului foarte mic intre bass-ii ITT Nokia si tweeterului Monacor DT-300+Waveguide,o medie tot Monacor,Monacor SP-60/8.Deci trebuie sa te gandesti bine la ce te bagi.Iti dadeam cu placere toata documentatia a ceea ce mi-a iesit mie,insa s-a dus totul acu mai bine de un an odata cu HDD-ul laptopului meu.Din amintiri iti pot "povesti" doar amanunte si detalii,date exacte mai putin. Link spre comentariu
turcu_dan Postat Ianuarie 24, 2014 Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 Astazi o sa fac comanda pentru VS-DTW72/8ohm sunt curios cum o sa se auda, abia astept sa-l montez. Am ascultat muzica de cateva ori mai tare, probabil ca atunci s-a ars, amplificatorul de pe care ascult e sony strdh-500 si cred ca are cam 100W din specificatii. Referitor la modificarea lor nu o sa continui, inlocuiesc doar tweeter-ul si poate o sa le vand. Din cate spuneti e prea mult de munca si de modificat, apreciez faptul ca m-ati fi ajutat cu documentatie. Daca spuneti ca sunt asa pocnitori as achizitiona altele chiar second sau, daca ma ajutati cu ceva documentatie si sfaturi as face altele boockshelf cu difuzoare de calitate + filtre si tot ce trebuie. Pentru inceput m-as apuca sa citesc ceva documentatie, sau proiecte gata facute cap-coada. Link spre comentariu
turcu_dan Postat Februarie 2, 2014 Partajează Postat Februarie 2, 2014 Salutare ... am primit tweeter-ul si l-am inlocuit. S-a potrivit perfect in gaura veche, nu a fost nevoie de nici o modificare. Se aude putin mai tare si mai calitativ fata de boxa pereche cu difuzoare originale. Gasesc undeva un proiect cap-coada pentru construirea unor boxe care sa sune decent? M-ar interesa unul pe care l-ati facut voi si care stiti ca suna bine, multumesc pentru indicatii si ajutor. Link spre comentariu
Vizitator radiolover Postat Februarie 2, 2014 Partajează Postat Februarie 2, 2014 Acum ca te-ai convins, ar fi bine sa schimbi si celalalt tweeter. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum