Shambala Postat Iunie 26, 2013 Partajează Postat Iunie 26, 2013 Daca nu se asculta tare si taierea este realizata suficient de sus, este suficient un bec de 12V/5W.[Ca si in cazul a 2 x 12V/10W], prezinta o rezistenta serie de ~ 30 ohmi (cand este aprins), ceea ce reprezinta o protectie destul de serioasa.radiolover , nu te gandi ca receiverul tau scoate doar 50 sau 70W. Pe de o parte varfurile accidentale de putere pot fi mult mai mari, iar pe de alta parte cand gandesti o protectie o faci relativ la incinte si nu la un amplificator folosit pe ele [la un anumit moment dat]. Link spre comentariu
Vizitator radiolover Postat Iulie 4, 2013 Partajează Postat Iulie 4, 2013 Am primit de cateva zile tweeterele. Am pus repede unul provizoriu (fara suruburi); arata mai bine boxa cu Visaton. Nu are nevoie de atenuare. Inaltele le scoate frumos, cel putin ca tw Sony. Influenteaza cu ceva daca am inversat + cu - pe tweeter ? Poate sunt legate invers, ca asa se potriveau papucii, adica invers (cred), unul este mai lat si nu puteam sa le pun decat asa. Are un semn rosu pe un picior la tw. Cred ca ar trebuii legat la rosu, atunci trebuie sa dezlipesc firele si sa le cositoresc invers. Link spre comentariu
barbulescuorlando Postat Iulie 5, 2013 Partajează Postat Iulie 5, 2013 Din cauza defazării pe care o introduce condensatorul dif-ul de înalte se leagă invers adica + la minus și - la condensator. Deci lasă papucii cum sunt Link spre comentariu
Vizitator radiolover Postat Iulie 5, 2013 Partajează Postat Iulie 5, 2013 OK. Mersi. Cand voi avea timp ma voi ''juca'' cu vatelina. Am vatelina de 0,5 cm grosime. Sa vad cum nimeresc acel putin/foarte putin pe partea stinga si spate sau doar una dintre parti, maxim inaltimea mid bassului. Recomandarile la boxele cu BR este folosirea fono absorbantului cat mai putin. Pentru undele stationare exista in coltul dreapta jos, o bucata de ranforsare cu panta inclinata. Eu aud totusi ca iasa basul prin tub cu un pic de ecou, la volum crescut. Link spre comentariu
barbulescuorlando Postat Iulie 6, 2013 Partajează Postat Iulie 6, 2013 Asta înseamnâ că ai totuși unde staționare. Pune vatelina și verifică Link spre comentariu
Vizitator radiolover Postat Iulie 18, 2013 Partajează Postat Iulie 18, 2013 Am pus in stinga 1 cm, in spate 2 cm, in dreapta 1 cm si este mult mai bine. Oare ei de ce nu au pus ?Voi incerca sa dublez grosimea; ma astept sa fie si mai bine. Link spre comentariu
barbulescuorlando Postat Iulie 18, 2013 Partajează Postat Iulie 18, 2013 Din considerente economice. Aceleași difuzoare, în alte cutii cu vatelină și filtre vor costa și mai scump. Vor fi folosite pentru altă linie mai scumpă. Pentru bugetul fiecăruia. Am desfacut cu ani in urmă doua aparate identice. Unul pt Europa de est și celălalt pt vest. Cel pt est avea un procesor mare și în jur rezistențe multe ștrapuri..... Cel pentru nemți avea acelasi procesor și 4-5 integrate mai mici în locul ștrap-urilor .Preturi evident diferite. Si calitatea. Link spre comentariu
Vizitator radiolover Postat Iulie 23, 2013 Partajează Postat Iulie 23, 2013 Am inlocuit vatelina cu pisla Wpro, filtru pentru hote de bucatarie. Alb, pufos, aproape identic cu cel original pus de Sony pe fundul boxei. Va recomand sa puneti aceasta pisla in aceste ss-b1000; o asezati in forma U, dar in spate mai puneti un strat, sa fie 2 cm si in parti doar 1 cm grosime. In final am obtinut o imbunatatire remarcabila. Link spre comentariu
barbulescuorlando Postat Iulie 24, 2013 Partajează Postat Iulie 24, 2013 Ne bucurăm. Audiții plăcute. Link spre comentariu
Vizitator radiolover Postat Iulie 24, 2013 Partajează Postat Iulie 24, 2013 Multumesc. Auditii placute si voua. Link spre comentariu
turcu_dan Postat Ianuarie 19, 2014 Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 Salutare.... detin un sistem audio cu 2 boxe sony SSF-6000, am constatat de curand ca la una din ele nu mai functioneaza un tweeter. Am scos tweeter-ul din boxa, l-am masurat si nimic .... probabil ca este ars. Cu ce as putea sa-l inlocuiesc si de unde sa-l achizitionez pe cel nou. Este recomandat sa fie identice? Trebuie sa-l schimb si pe cel bun? Pun si cateva poze .... am ramas surprins sa constat ca pe spatele tweeter-ului nu era trecuta nici polaritatea. Multumesc anticipat. Link spre comentariu
turcu_dan Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 Spre seara o sa pun si dimensiunile, boxa este de 8ohm. Ceva pareri? Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 Cred ca s-ar putea rebobina. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 Scrie asta in google; 1-826-580-11 Sony, si, cu multa rabdare, cauta... vei gasi sigur la un moment dat. Ebay, Okz, etc. Link spre comentariu
turcu_dan Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 Salut radiolover .... tot la fel am patit si eu cu niste boxe sony SSF-6000. sa inteleg ca pentru inlocuire e ok sa achizitionez acelasi model de tweeter ca si tine? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum