cristeama Postat Iunie 22, 2013 Partajează Postat Iunie 22, 2013 - va salut, va rog ceva informatii despre defectul urmator, pentru lcd-ul din titlu, -luminozitate spre max., contrast redus, culori spre negative (pentru toate reglajul insesizabil)- pannel tip t370hw02 v.2, cu stima, Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 23, 2013 Partajează Postat Iunie 23, 2013 Ai pe T-Con ciul AS15?Daca da vezi daca se supraincalzeste. Link spre comentariu
cristeama Postat Iunie 23, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2013 da, este , dar cam toate se incing excesiv, deci defectul este t-con nu placa digitala, si pe placa digitala cam toate se incing excesiv si niste cond. 1000/10v smd, stima Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 23, 2013 Partajează Postat Iunie 23, 2013 Pune o poza cu imaginea.Eu tind sa cred ca ASul e problema. Link spre comentariu
cristeama Postat Iunie 23, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2013 thanks, dle. dan, incep sa caut t-con, treb eliminata aceasta varianta, de reparat cred ca nu se gasesc piese Link spre comentariu
gaspadin Postat Iunie 23, 2013 Partajează Postat Iunie 23, 2013 Panel AUO, defect standart AS15F Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 23, 2013 Partajează Postat Iunie 23, 2013 thanks, dle. dan, incep sa caut t-con, treb eliminata aceasta varianta, de reparat cred ca nu se gasesc pieseBa chiar se gaseste AS15 numai sa ai cum sa il schimbi.Iesi mult mai bine.Are userul cristronic. Link spre comentariu
gymy Postat Februarie 20, 2015 Partajează Postat Februarie 20, 2015 Am schimbat AS15 la un televizor modelul asta si face la fel .Posibil sa nu fie bun ?L-am luat de la mivarom. Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 20, 2015 Partajează Postat Februarie 20, 2015 da foarte posibil.De ce va ju8cati cu piese aiurea.Are Cristronic AS15 sigur bune. Link spre comentariu
gymy Postat Februarie 20, 2015 Partajează Postat Februarie 20, 2015 Ok atunci incerc cu alt integrat.Mai am unul luat de pe okazii . Link spre comentariu
gymy Postat Martie 12, 2015 Partajează Postat Martie 12, 2015 Acum am dat iar de postul asta.Intradevar a fost de proasta caliate cel cumparat de la mivarom.De pe okazii am luat de la userul carciumarul.Nu e reclama ci doar o sursa de unde mai putem gasi o piesa ok. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum