xragon Postat Iunie 22, 2013 Partajează Postat Iunie 22, 2013 am doua vumetre , unul pe dreapta si unul pe stanga, am facut placuta cu ledurile . Pe partea dreapta cand pun sub tensiune placa nu are nimic pun si ledurile , este perfect, pun si pe stanga e bun nu mi se incing dar cand pun ledurile le ia apele . am tot masurat si iar masurat , tot nu ii dau de capat , mentionez ca se prinde din 8 leduri doar 4-5 si aprinse la "sictir" acum iau ledurile de pe stanga cu care am probleme si le pun pe dreapta si e totul normal deci am o problema la placa vumetrului din stanga dar nu stiu ce uitati un video http://www.youtube.com/watch?v=2atvfTguHK0 Link spre comentariu
xragon Postat Iunie 22, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2013 cineva sa imi explice fenomenul..... Link spre comentariu
radu42 Postat Iunie 22, 2013 Partajează Postat Iunie 22, 2013 schimba ledurile din partea buna pe partea preoasta si vezi ce "zice" Link spre comentariu
xragon Postat Iunie 23, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2013 la fel ,.............. Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 24, 2013 Partajează Postat Iunie 24, 2013 100% ai gresit ceva pe placa care se incalzeste.Verifica valoarea pieselor eventual pune CI urile pe placa cealalta sa vezi si acolo se incalzesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum