Vizitator Postat Iunie 22, 2013 Partajează Postat Iunie 22, 2013 Salut, aici am crezut ca se potriveste subiectul. Am primit la reparat interfonul din poza.Asa sant obligatiile rudelor care cred ca te pricepi la orice este electronica. Rugamintea mea este daca are cineva semnificatia marcajului de la conector GND A +L -15 +15 +G G Firma producatoare este amintita de google dar nu are un site propriu. Link spre comentariu
ipotexas Postat Iunie 22, 2013 Partajează Postat Iunie 22, 2013 GND este "ground" adica punere la masa si aici se leaga de obicei ecranarea cablului de legatura -15 si + 15 sunt negativul si pozitivul alimentarii interfonului desi de obicei am intalnit alimentare la 12VCelelalte contacte cred ca sunt pentru legatura dintre dispozitivul intern si cel extern,ar trebui sa gasesti corespondente Link spre comentariu
Vizitator mihaiap Postat Iulie 21, 2013 Partajează Postat Iulie 21, 2013 ce pini ai la postul interior, exterior?postul interior se alimenteaza la 220v? Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 22, 2013 Partajează Postat Iulie 22, 2013 Multumesc de interes, l-am predat.M-a deranjat ca au desfacut toate conexiunile fara sa le noteze.Sant multi cetateni care cred ca electronistii stiu totul despre toate montajele posibile.Si nu mai am puterea de munca din tinerete, ridicarea schemei nu este simpla pt ca are cateva integrate.Plus ca are compon smd. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum