Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Harman/Kardon PM665 Vxi

Postări Recomandate

Bună dimineața. Ce părere aveți de acest amplificator? L-a avut/auzit cineva?Care e avantajul ca etajul final funcționează la tensiuni mari ?Mulțumesc.technische Daten Sinus Dauerleistung (FTC) [20Hz - 20kHz, 2 Kanalbetrieb] 8 Ohm: 150 W pro Kanal @ < 0.08% THD an 8 Ohm 4 Ohm: 150 W pro Kanal @ < 0.08% THD an 4 Ohm Dynamikleistung High Voltage/High Current Modus: (pro Kanal) 8 Ohm: 200 W (IHF 1kHz Signalimpuls) 4 Ohm: 340 W (IHF 1kHz Signalimpuls) 2 Ohm: 500 W (IHF 1kHz Signalimpuls) High Current Modus: (pro Kanal) 4 Ohm: 200 W (IHF 1kHz Signalimpuls) 2 Ohm: 340 W (IHF 1kHz Signalimpuls) Gegenkopplung (gesamt): 12dB Gesamtklirrfaktor: Dämpfungsfaktor: 65 Leistungsbandbreite bei halber Ausgangsleistung an 8 Ohm: <10 - 100.000 Hz Frequenzgang: 0,2 - 150.000 Hz (1 W, +0/-3 dB) Signalrauschabstand: Phono MM: 80 dB Phono MC: 76 dB Video, CD: 98 dB Main-In: 110 dB Stereokanaltrennung: Klangregelung: Bass: Eckfrequenz wählbar (200/400 Hz) Höhen: Eckfrequenz wählbar (2/6 kHz) Loudness: +10dB @ 50Hz (Phasenverschiebung [300Hz - 20kHz] <5° ) Subsonic: 15Hz, 6db/Oktave Höhenfilter: 6kHz, 6db/Oktave Mute: -20dB

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Specificaţiile alea sînt greşite, umflate cu pompa, descarcă manualul cu schema.La +/-66 şi ceva de volţi ptr sarcini de minim 8 Ohmi şi vreo +/-53V ptr sarcini de minim 4 Ohmi nu e o tensiune mare ptr etajul final, trz folosiţi rezistă la ea, mai puţin la curentul din reclamă. Ar fi de evitat totuşi folosirea la 4 Ohmi. În rest, schema nu e complicată.

Link spre comentariu

Le poti folosi fara probleme, ACHIZITIONEAZAL NUMAI STA PE GANDURI este o raritate si o scula super buna, care se vindea pe siturile de anunturi acum 1-3 ani cu 800-1200 lei.

Daca ai boxe pe 4 ohmi sa selectezi commutatoarele din spate pe High Curent pt a il face sa conduca bine boxe cu sarcini de 4 ohmi.

Eventual si comuntatoru de 220v / 240v il pui pe pozitia 240v.

Link spre comentariu

lucaionut a punctat corect cu privire la necesitatea trecerii comutatorului de tensiune al reţelei pe 240V, dacă există bine-nţeles, în funcţie de varianta constructivă a amplifului. Tensiunea mai mare sau oscilantă a reţelei în ziua de azi face multe probleme. Ca precauţie ptr folosirea boxelor de 4 Ohmi, ar fi să vezi cam cît se încing radiatoarele la volum mai ridicat, dacă nu poţi ţine mîna pe ele, nu mai dai volumul aşa de tare. Ar fi păcat să arzi bunătate de trz originali.

Să ne spui impresiile.

Link spre comentariu

Sa schimb boxele pe 4 ohmi nu-mi convine, sa iau altele nu-mi permit...Nu stiu ce sa fac. Pretul e bun dar imi place mult senzatia oferita de 4 boxe...Stiu ca audiofilii se uita acum cu dispret dar ,, De gustibus non est disputandum”O alta intrebare boxele Canton piano 6 au 2 dif-uri de bas; acestea sunt legate in paralel sau serie?Adica sunt de 8 ohmi fiecare legate in paralel sau 4 ohmi fiecare legate in serie?Ma gîndesc cum sa le fac de 8 ohmi, eventual intervenind si la filtru.

Link spre comentariu

Marea majoritate a boxele care au mai multe difuzoare de bass le leaga in paralel. Te sfatuiesc sa nu unbli la ele pt ca o sa le strici, acele boxe canton suna destul de bine.Amplificator HIFI care sa reziste pe 2 ohmi nu o sa gasesti prea usor, mai ales la bani aia... Eu zic ca nu are nimic acel Harman/Kardon PM665 Vxi chiar daca va functiona in 2,6 ohmi la un volum meediu. Acuma depinde si de boxe cat de mult coboara sub impeedanta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări