Vizitator cretzu94 Postat Iunie 21, 2013 Partajează Postat Iunie 21, 2013 Buna ziua! Am o intrebare, vreau sa stiu daca este posibil ca un submarin/multicopter sa fie controlat prin gps...adica sa ii setez inainte traiectoria iar el sa se duca singur la locul stabilit.Daca eliminam autonomia limitata, posibilitatea de a se lovi de ceva..etc, este posibil pe distante mari?Dau un exemplu absurd: cu autonomie nelimitata ii poti seta obiectivul la 2-3 sute km? Link spre comentariu
Ticu Postat Iunie 21, 2013 Partajează Postat Iunie 21, 2013 Din locul unde esti pana la granita.Cu exceptia unor obiective importante. Link spre comentariu
Vizitator Demolay Postat Iunie 21, 2013 Partajează Postat Iunie 21, 2013 Multicopterul da, merge cu GPS, doar precizia va lasa de dorit(10-15m abatere)-insa submarinul nu poate receptiona GPS-daca merge sub apa. Link spre comentariu
Vizitator cretzu94 Postat Iunie 21, 2013 Partajează Postat Iunie 21, 2013 Multicopterul da, merge cu GPS, doar precizia va lasa de dorit(10-15m abatere)-insa submarinul nu poate receptiona GPS-daca merge sub apa.ce baterie ii trebuie sa duca o asa distanta? Adica am vazut niste modele la vreo 1500 euro..dar cu incarcatura de 700g duce doar 17 min (asa scria la specificatii). Link spre comentariu
Ticu Postat Iunie 23, 2013 Partajează Postat Iunie 23, 2013 Inca o baterie, identica cu cea originala, va dubla autonomia la 34 minute.Incarcatura utila se micsoreaza exact cu greutatea bateriei suplimentare, Link spre comentariu
one Postat Iulie 18, 2013 Partajează Postat Iulie 18, 2013 Daca faci un balon autonomia poate fi chiar mai mare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum