Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Construire amplificator 1000 W

Vizitator smn_alexandru

Postări Recomandate

Vizitator smn_alexandru

Salut. Nu stiu daca a mai fost postat acest subiect.Nu am deloc expeeienta. Sunt din Tg Mures si as dori ajutor si sfaturi exacte pas cu pas cum as putea construi un amplificator puternic intre 600 si 1000 W. De ce anume am nevoie si ce piese necesita ? S-au ar fi un electronist disponibil sa imi construiasca un amplificator ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Sunt convins ca nu stie ce inseamna 1000w.Cred ca se refera la 1000w chinezesti, cat despre posibilitatea construiri in regim propriu a acestui amplificator de catre cel care a deschis treadul, cred ca aceasta nu exista.Sun curios daca are boxe pentru asa ceva si daca da ,il rog pe user sa ne arate si noua ceva poze.Daca ma convinge ii dau eu toata documentatia necesara.

Link spre comentariu

Smn_Alexandru, cred ca acest proiect te depaseste mai ales ca nu ai nici un pic de experienta in electronica. Deasemenea cheltuielile cu componentele, radiatoare, carcasa etc sunt insemnate, numai transformatorul trece de 300 lei. Iar ca un electronist sa-ti faca un asemenea amplificator vei avea o manopera pe masura. 1000W inseamna mult in audio si amplificatoarele cu asemenea putere ....costa!

Link spre comentariu

Am deschis subiectul crezand ca este vorba de un amplificator de 100W dar cand am belit ochii mai bine m-am crucit cand am vazut ca era vorba de 1kW.. Costurile pentru un asemenea amplificator trec lejer de 700E ... asa la un calcul grosier... si la varianta stereo ma refer.. Daca e vorba de ceva mai mic ma bag eu...

Link spre comentariu

Salut. Nu stiu daca a mai fost postat acest subiect.Nu am deloc expeeienta. Sunt din Tg Mures si as dori ajutor si sfaturi exacte pas cu pas cum as putea construi un amplificator puternic intre 600 si 1000 W. De ce anume am nevoie si ce piese necesita ? S-au ar fi un electronist disponibil sa imi construiasca un amplificator ?

Dacă ai nevoie de instrucţiuni pas cu pas, abandonează ideea.Dacă nu ştii ce piese necesită o astfel de construcţie, abandonează ideea.Dacă nu realizezi ce înseamnă 1kW, abandonează ideea.Chiar gata realizat, am mari îndoieli că vei fi capabil să-l foloseşti, la construcţie ştiu că nu vei avea sorţi de izbîndă. Fără experienţă rişti să laşi selecţia naturală să-şi urmeze cursul şi să cînţi la madolină printre norişori.
Link spre comentariu

depinde ce vrea sa faca cu acel amplificator.....probabil pentru nunti - avand in vedere ca e sezonul lor, si totusi 1000W e prea mult, eventual ceva cu 300 invitati si in aer liber.....Eu zic sa asteptam ca userul sa raspunda la intrebarile: 1. Ce vrea sa se faca cu acel amplificator ? 2. De unde se stie ca e nevoie de 1000W? 3. Ce fel de incinte se vor folosi si ce impendata au, sau trebuiesc si alea cumparate?4. Ce buget este la dispozitie pentru aceasta realizare?Eu unul nu ma complic sa construiesc amplificatoare (prefer sa cumpar) mai ales la puteri asa mari! Transformatorul - 300 de lei e foarte putin.... eu zic ca un traf pentru 1000W trece de 1000 de lei...eventual mai ieftin ar fi cu sursa SMPSOricum, asteptam mai multe detalii sa vedem unde, cum, ce , si de ce vrea 1000W

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări