Vizitator seebyy35 Postat Iunie 20, 2013 Partajează Postat Iunie 20, 2013 Am un invertor de sudura ONDULARC 110 (100A)si de cateva zile sudeaza cam un electrod cu amperajul la maxim (sudeaza ca si cum ar fi pe la 60-70A)si pe urma ii scade amperajul foarte tare cam 20A si nu mai pot suda deloc . La inceput suda foarte bine puteam sa si tai cu el la 100A acum abia pot face cate o sudura mica . Va rog daca puteti sa ma ajutati cu niste sfaturi sau cu vreo schema . Link spre comentariu
Dr.L Postat Iunie 20, 2013 Partajează Postat Iunie 20, 2013 Mutat la tehnica sudurii Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Iunie 20, 2013 Partajează Postat Iunie 20, 2013 Daca esti norocos , cum am fost si eu , scapi doar cu potentiometrul de reglaj inlocuit.Sa ai bafta!Grig Link spre comentariu
YO8CDQ Postat Iunie 20, 2013 Partajează Postat Iunie 20, 2013 Daca aparatul inca mai merge trebuie sa fii norocos. Cred ca, cu inlocuirea acelui potentriometru se va restabili functionarea aparatului. Link spre comentariu
Vizitator seebyy35 Postat Iunie 21, 2013 Partajează Postat Iunie 21, 2013 Multumesc pentru raspunsuri dar din pacate potentiometrul este foarte bun . Link spre comentariu
philipo4you Postat Iunie 21, 2013 Partajează Postat Iunie 21, 2013 Uita-te pe tabelul de pe aparat si vezi ce procent iti scrie acolo la curentul maxim de 100 A.Daca ai cumva ceva de genul 15%, atunci nu poti suda mai mult de 1,5 minute la curent maxim, mai ales daca-i cald afara, pentru ca intra in functoiune protectia termica a aparatului si nu vei mai putea suda!Sunt aparate pentru utilizari domestice. Mici suduri cind ar avea nevoie omul pe linga casa.Este posibil ca aparatul tau sa nu aiba niciun defect ci doar atit poate el ! Link spre comentariu
Vizitator seebyy35 Postat Iunie 22, 2013 Partajează Postat Iunie 22, 2013 Uita-te pe tabelul de pe aparat si vezi ce procent iti scrie acolo la curentul maxim de 100 A.Daca ai cumva ceva de genul 15%, atunci nu poti suda mai mult de 1,5 minute la curent maxim, mai ales daca-i cald afara, pentru ca intra in functoiune protectia termica a aparatului si nu vei mai putea suda!Sunt aparate pentru utilizari domestice. Mici suduri cind ar avea nevoie omul pe linga casa.Este posibil ca aparatul tau sa nu aiba niciun defect ci doar atit poate el !La 100a 30% ,80A 60% ,55A 100% . Dar nu asta este problema ca nu mai merge cum mergea. Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Iunie 22, 2013 Partajează Postat Iunie 22, 2013 eu cred ca s-a prajit ceva prin comanda....desfa-l putin si pune niste poze...e lucrat in genul pocnitorilor AWELCO?,daca da,e nasol... Link spre comentariu
Vizitator seebyy35 Postat Iunie 25, 2013 Partajează Postat Iunie 25, 2013 eu cred ca s-a prajit ceva prin comanda....desfa-l putin si pune niste poze...e lucrat in genul pocnitorilor AWELCO?,daca da,e nasol...Am incercat sa fac niste poze cu tel. dar nu stiu sa le postez .Aparatul are tranzistori IRG4PC40W SI UN MODUL ESM6045AV -C845-E PE CARE NU STIU SA-L MASOR :cry: Daca puteti sa-mi spuneti cum sa-l masor Link spre comentariu
moro Postat Iulie 8, 2013 Partajează Postat Iulie 8, 2013 Sau ceva se incalzeste si intra intr-un fel de protectie care limiteaza curentul Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum