Vizitator mariuskid Postat Iunie 20, 2013 Partajează Postat Iunie 20, 2013 Salut,A lucrat cineva cu TB6600? As avea nevoie de cineva sa ma ajute sa controlez 4 motoare.Cu stima,Mariuskid Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iulie 4, 2013 Administratori Partajează Postat Iulie 4, 2013 eu as proiecta cablajul pentru ele daca as avea de unde sa iau minim 100 la un pret decent, pentru 2-3 bucati nu se merita ca e mult de lucru ca sa faci un cablaj reusit. Link spre comentariu
cnc_step Postat August 30, 2013 Partajează Postat August 30, 2013 Uite aici, ca mi-au venit azi: Link spre comentariu
Vizitator mariuskid Postat August 30, 2013 Partajează Postat August 30, 2013 da, frumos...si? le-ati probat? cum merg? vreau si eu... dar, radiator? nu au nevoie? Link spre comentariu
cnc_step Postat August 30, 2013 Partajează Postat August 30, 2013 da, frumos...si? le-ati probat? cum merg? vreau si eu... dar, radiator? nu au nevoie?Au nevoie. Sunt pe drum unele special facute pentru ele, dar cam 40$ canadieni pentru toate 4. Mai bine un home radiator.De probat eu nu le-am probat, dar le-a probat altcineva, si a spus "tot respectul". Link spre comentariu
Administratori Badman Postat August 30, 2013 Administratori Partajează Postat August 30, 2013 eu am luat 100 de integrate in speranta ca voi face niste drivere dar dupa ce le-am testat nu mai fac, la curenti sub 2,5A merg mai prost ca tb6560, la curent mai mare nu le-am pus ca se incing ca naiba. Nu le-am luat de pe ebay sa banuiesc ca ar fi contrafacute ci de un mare distribuitor american de piese. Deci sunt de vanzare toate integratele cu 35 lei bucata. Link spre comentariu
cnc_step Postat Septembrie 1, 2013 Partajează Postat Septembrie 1, 2013 Ciudat, ca la mine temperatura cu radiator pus si un mic ventilator de 25/25mm pe radiatorul de 4 drivere, nu sare de 40 de grade. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Septembrie 1, 2013 Administratori Partajează Postat Septembrie 1, 2013 eu l-am testat in aceleasi conditii ca un tb6560 adica cu radiator dar fara ventilator Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum