Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TB6600 HG

Vizitator mariuskid

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Badman

3

• cnc_step

3

• Administratori

eu as proiecta cablajul pentru ele daca as avea de unde sa iau minim 100 la un pret decent, pentru 2-3 bucati nu se merita ca e mult de lucru ca sa faci un cablaj reusit.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

da, frumos...si? le-ati probat? cum merg? vreau si eu... :d dar, radiator? nu au nevoie?

Au nevoie. Sunt pe drum unele special facute pentru ele, dar cam 40$ canadieni pentru toate 4. Mai bine un home radiator.De probat eu nu le-am probat, dar le-a probat altcineva, si a spus "tot respectul".
Link spre comentariu
  • Administratori

eu am luat 100 de integrate in speranta ca voi face niste drivere dar dupa ce le-am testat nu mai fac, la curenti sub 2,5A merg mai prost ca tb6560, la curent mai mare nu le-am pus ca se incing ca naiba. Nu le-am luat de pe ebay sa banuiesc ca ar fi contrafacute ci de un mare distribuitor american de piese. Deci sunt de vanzare toate integratele cu 35 lei bucata.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări