radue Postat August 15, 2006 Partajează Postat August 15, 2006 Care este cel mai bun program pt editari audio ?Ma intereseaza ceva mai complex decat Cool Edit 2 Pro, si daca se poate si mai de calitate.Multumesc anticipat :smt006 Link spre comentariu
radue Postat August 22, 2006 Autor Partajează Postat August 22, 2006 Nu stie nimeni ?Sau sa refornulez: cel mai bun program de editari audio pe care l-ati intalnit... Link spre comentariu
adi_0106 Postat August 22, 2006 Partajează Postat August 22, 2006 mie imi place Sound Forge ..... am varianta 6 Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat August 22, 2006 Partajează Postat August 22, 2006 Cooledit :weedman: Link spre comentariu
Blind Postat August 22, 2006 Partajează Postat August 22, 2006 Eu am folosit Audacity, principalul avantaj este ca e free. Pentru compresie in mp3 poti selecta ce codec vrei sa folosesti, deasemenea poti intra pe situl celor care dezvolta codecul respectiv ca sa faci un update Link spre comentariu
radue Postat August 23, 2006 Autor Partajează Postat August 23, 2006 O sa iau Sundforge sa vad ce-i de capul lui.Audacity am folosit si e ceva de capul lui, dar cooledit 2 pro e superior...Totusi astept si alte "oferte"... Link spre comentariu
radue Postat Septembrie 2, 2006 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2006 Am gasit ceva interesant...Samplitude...mai am 14 zile de trial sa-l testez Link spre comentariu
Purple Postat Septembrie 13, 2006 Partajează Postat Septembrie 13, 2006 Eu am de 2 ani SoundForge...L-am folosit pentru copiere de muzica de pe benzi pe CD , editare , s.a. si ti-l recomand cu MARE caldura...Ia SF 7. Link spre comentariu
Vizitator niros Postat Septembrie 19, 2006 Partajează Postat Septembrie 19, 2006 soundforge. se integreaza in categoria programelor profesionale. cool edit pro nu mi-a prea placut din cauza ca strica sunetul la editari, nu mai are acea claritate dupa ce il treci prin el. Link spre comentariu
Vizitator Djo Sistems Postat Septembrie 28, 2006 Partajează Postat Septembrie 28, 2006 incercati GOLDWAVE k e mai meserias decat toate.pastreaza dinamica intacta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum