iovan_irinel Postat Iunie 19, 2013 Partajează Postat Iunie 19, 2013 salutare,tuturor membrilor dupa forum. Vreau sa fac un sistem de intretinere p.t sera. Vreau sa pun vreo 5 senzori de temperatura,si 5 umiditate, un sistem incalzire pardoseala pe sub ingrasamantu natural , vreau ca temperatura sa se mentina intre 24 -26grade, (temperatura din pamant ma refer) sa pun un fel de auto stropitoare deasupara serei cu o electrovalva, ! --cand senzori umiditate detecteaza o scadere umiditae sub 100% sa deschida electrovalva. Dupa ce atinge 100% o inchide.--cand senzori temperatura detecteaza o temp sub 24 grade, cupleaza rezîstenta pardoseala, iar dupa ce atinge 26 grade.decupleaza. Deci sa se mentina intre 25-28 temp d germinare a semintelorse poate realiza cu un microcntroler, este ceva complex. Se pot cumpara asemenea instalati de intretinere? Poate cineva sa ma indrume,şau şa mio realizeze contracost Link spre comentariu
MariusTehnik Postat Iunie 20, 2013 Partajează Postat Iunie 20, 2013 Uite aici ceva asemanator cu ceea ce ai tu nevoie ...dar folosteste un atmega si nu pic..e doar un senzor de temperatura / umiditate Mai trebuie modificat programul ( asta daca te pricepi tu sau gasesti pecineva sa-lmodifice) dupa cerintele tale http://tuxgraphics.org/electronics/2010 ... g-II.shtml Link spre comentariu
Angel-boy Postat Iunie 20, 2013 Partajează Postat Iunie 20, 2013 Nu merita sa ajutati acest user , mi-a trimis o placa de baza de acer cu procesor , defecta, ambalata intro bucata de carton , placa a ajuns ondulata, nici nu functioneaza, i-am dat poze cum a ajuns , a zis ca imi da bani , la telefon nu raspunde , mesaj privat nu raspunde, si dorea sa i se stearga si toate mesajele din rubrica vanzari. neserios , nu cumparati , nu ajutati !!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum