vicelord Postat August 15, 2006 Partajează Postat August 15, 2006 Salutare am primit niste lampi azi 9x la numar... ma intereseaza ce pot face cu dansele si de unde iau niste socluri..lampile suntpch200ez81pfl... nu mai inteleg ca e sters scrisulef80pcl805ecc83mai sunt inca 3x dar sa luat scisul de pe ele le pot face ceva??Astept ceva sfaturi..Regards Link spre comentariu
Electron Postat August 15, 2006 Partajează Postat August 15, 2006 Mare lucru nu faci cu ele, doar EZ81 si ECC83 pot fi folosite. Prima e o lampa redresoare, a doua o lampa pt preamplificator. Link spre comentariu
vicelord Postat Septembrie 10, 2006 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2006 o schema se poate??? Link spre comentariu
yo9hrb Postat Septembrie 11, 2006 Partajează Postat Septembrie 11, 2006 PCH200 este o triode-heptoda, se foloseste in etajele de amestec ale receptoarelor (radio-tv)PCL805 este o trioda-pentoda de putere, poti incerca un SE.Lampile astea nu se alimenteaza cu 6,3V la filament, sunt, cel mai probabil dintr-un TV unde filamentele se inseriau (ii trebuie un curent de 300mA, tensiuni diferite-pcl-ul cred ca ia vreo 27V). Link spre comentariu
vicelord Postat Septembrie 13, 2006 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2006 saru'mana de info totusi eu as avea nevoie de o schema in care sa folosesc lampile pe care le detin...utilizare nu conteaaza asa mult Link spre comentariu
Blind Postat Septembrie 13, 2006 Partajează Postat Septembrie 13, 2006 Intra pe forumul ASTA si da search cu numele lampii. E aproape imposibil sa nu gasesti o schema. Pacat de limba ca e greu inteligibila, insa schemele sunt in engleza (de obicei). Daca lampile sunt de fabricatie ruseasca sau au fost facute si de rusi,AICI gasesti caracteristicile lor. Pagina e in engleza, deci no problem Link spre comentariu
pusttiu Postat Septembrie 14, 2006 Partajează Postat Septembrie 14, 2006 man, mi-ai recomandat si mie forumul ala, si am gasit ce cautam dar nu intelg o boAba.... e polonez sau ce ca am incercat cu altavista, translate si nu iese bn .... poate ai pt 6c33 si un alt6 forum in engleza man.... ms mult . Link spre comentariu
Blind Postat Septembrie 14, 2006 Partajează Postat Septembrie 14, 2006 Pastreaza forumul, foloseste ASTA sa traduci (selectezi traducere poloneza in engleza). Alte linkuri catre translatoare online...la mine pe site (tocmai fac update :smt003 ) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum