Mircea Postat Iunie 19, 2013 Partajează Postat Iunie 19, 2013 Eu (fara gluma) sunt foarte interesat de generatorul tau aleator de numere 6 din 49. Intamplator, tocmai am pus in cutie un astfel de generator 6 din 49. Scris in MikroBasic, folosit functia random a compilatorului; care-i un pseudo-random = mereu genereaza in aceeasi secventa. O resetez mereu dupa cum apesi butonul de generat numere noi care este legat de un timer care merge in continuu, deci este aleator dupa cum apesi pe buton - adica durata intre apasari de buton generare numere. Link spre comentariu
bercioiu Postat Iunie 19, 2013 Partajează Postat Iunie 19, 2013 Tot in genul asta lucreaza si asta... Ai concurs? Link spre comentariu
Mircea Postat Iunie 20, 2013 Partajează Postat Iunie 20, 2013 O sa postez la proiecte realizate. Poate, ca exemplu postezi si tu.La mine este un cadou pentru un impatimit de 6 din 49, nici vorba de concursuri sau alte alea, nici macar nu joc 6 din 49. Link spre comentariu
adrian98 Postat Iunie 20, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 20, 2013 Un 6 din 49 daca te bagi, iti trimit schema si softul. Este destul de simplu, un pic, un lcd si un switch.Serios!dami pm cu schema Link spre comentariu
bercioiu Postat Iunie 20, 2013 Partajează Postat Iunie 20, 2013 Daca eu iti zic ca nu-mi vezi posturile Vezi inapoi ca am postat schema, soft si PCB Link spre comentariu
ratza Postat Iunie 20, 2013 Partajează Postat Iunie 20, 2013 Topicul se închide din cauza nesimţirii iniţiatorului. Link spre comentariu
Postări Recomandate