adrian98 Postat Iunie 19, 2013 Partajează Postat Iunie 19, 2013 Salut,datimi si mie o idee de ce circuit sa fac pana luni(unul rapid si simplu de lucrat).Vreau pentru un concurs Link spre comentariu
bercioiu Postat Iunie 19, 2013 Partajează Postat Iunie 19, 2013 Un 6 din 49 daca te bagi, iti trimit schema si softul. Este destul de simplu, un pic, un lcd si un switch.Serios! Link spre comentariu
marius_3004 Postat Iunie 19, 2013 Partajează Postat Iunie 19, 2013 ))).Corect.Spune ce vrei,circuitul poate si si de formula 1. Link spre comentariu
Tita Postat Iunie 19, 2013 Partajează Postat Iunie 19, 2013 Uite aici unul foarte util : http://www.circuitstoday.com/tv-remote-jammer Link spre comentariu
adrian98 Postat Iunie 19, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2013 ))).Corect.Spune ce vrei,circuitul poate si si de formula 1.orice dami o idee si iti spun daca vreau Link spre comentariu
Vizitator Mircel Postat Iunie 19, 2013 Partajează Postat Iunie 19, 2013 Salut,datimi si mie o idee de ce circuitOrientarea după Soare (sau orice altă lumină):Sistem-de-orientare-dupa-soare.doc Link spre comentariu
bercioiu Postat Iunie 19, 2013 Partajează Postat Iunie 19, 2013 Eu am vorbit serios! Daca vrei, iti fac repede un generator de numere random pana la 49. Editat ulterior: Ai simularea aici si hex-ul aici. Lucrezi cu Proteus? Lucrezi cu picuri? Stii sa programezi? Link spre comentariu
valangjed Postat Iunie 19, 2013 Partajează Postat Iunie 19, 2013 Circuit rapid.In inconstienta mea m-am gandit ca vrei sa maresti viteza vreunui circuit, pe care l-ai construit.Scuze pentru ignoranta de care am dat dovada Daca vrei un circuit pe care vrei sa-l faci simplu si repede uitate la cel din avatarul domnului Bercioiu.Simplu!Un bec , o baterie,un comutator, trei cabluri de cupru monofilare.Daca nu ai comutator atingi cele doua cabluri intre ele cu frecventa dorita.Acum , vorbind serios, daca nu ne spui ce fel de circuit vrei sa faci, adica nu iti dai nici "minimul de interes", crezi ca noi suntem "mama Omida" sa ghicim ce-ti trebuie la concurs? Link spre comentariu
bercioiu Postat Iunie 19, 2013 Partajează Postat Iunie 19, 2013 Dar vez! Sa-l faci sa functioneze ca cel din avatar! Adica pe dos Edit: Uite si un PCB pentru extragerea loto speciala 6 din 49: Link spre comentariu
adrian98 Postat Iunie 19, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2013 Circuit rapid.In inconstienta mea m-am gandit ca vrei sa maresti viteza vreunui circuit, pe care l-ai construit.Scuze pentru ignoranta de care am dat dovada Daca vrei un circuit pe care vrei sa-l faci simplu si repede uitate la cel din avatarul domnului Bercioiu.Simplu!Un bec , o baterie,un comutator, trei cabluri de cupru monofilare.Daca nu ai comutator atingi cele doua cabluri intre ele cu frecventa dorita.Acum , vorbind serios, daca nu ne spui ce fel de circuit vrei sa faci, adica nu iti dai nici "minimul de interes", crezi ca noi suntem "mama Omida" sa ghicim ce-ti trebuie la concurs?orice circuit nu conteaza,poate sa fie sirena,orga cu joc de lumini,leduri orice,vreau sa il fac in maxim 5 zile Link spre comentariu
valangjed Postat Iunie 19, 2013 Partajează Postat Iunie 19, 2013 Neatentia se plateste.Nu am observat ca circuitul merge negat.Scuze! Link spre comentariu
bercioiu Postat Iunie 19, 2013 Partajează Postat Iunie 19, 2013 Mai Adriene ! Tu vezi posturile mele?! Ma vezi? Uite: iti fac cu mana! Zi-mi si mie o vorba... Pai ma agit aici de doua ore, desenez schema, cablaj si tu nu zici nimic...De fapt, mai bine, spune-ne ce stii sa faci! Ce experienta ai? Ce montaje ai mai facut pana acum? Link spre comentariu
Tita Postat Iunie 19, 2013 Partajează Postat Iunie 19, 2013 Mai Adriene ! Tu vezi posturile mele?! Ma vezi? Uite: iti fac cu mana! Zi-mi si mie o vorba... Pai ma agit aici de doua ore, desenez schema, cablaj si tu nu zici nimic...De fapt, mai bine, spune-ne ce stii sa faci! Ce experienta ai? Ce montaje ai mai facut pana acum? viewtopic.php?f=66&t=146839viewtopic.php?f=66&t=146587viewtopic.php?f=66&t=146534Circuite cu NE555:http://www.555-timer-circuits.com/ Link spre comentariu
bercioiu Postat Iunie 19, 2013 Partajează Postat Iunie 19, 2013 Da, m-am lamurit...Pai eu zic sa termini montajul ala cu 15 leduri pentru care ai deschis 7 topicuri... Link spre comentariu
Tita Postat Iunie 19, 2013 Partajează Postat Iunie 19, 2013 Imi poti da si mi-a cablajul pentru aparat (6/49)? chiar daca nu il construiesc acuma. .pentru viitor ! Link spre comentariu
Postări Recomandate