Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Circuit rapid

adrian98

Postări Recomandate

• Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bercioiu

7

• adrian98

4

• Tita

3

• valangjed

2

Top autori în acest subiect

Eu am vorbit serios!

Daca vrei, iti fac repede un generator de numere random pana la 49.

Editat ulterior:

Ai simularea aici si hex-ul aici. Lucrezi cu Proteus? Lucrezi cu picuri? Stii sa programezi?

Link spre comentariu

Circuit rapid.In inconstienta mea m-am gandit ca vrei sa maresti viteza vreunui circuit, pe care l-ai construit.Scuze pentru ignoranta de care am dat dovada :rade: Daca vrei un circuit pe care vrei sa-l faci simplu si repede uitate la cel din avatarul domnului Bercioiu.Simplu!Un bec , o baterie,un comutator, trei cabluri de cupru monofilare.Daca nu ai comutator atingi cele doua cabluri intre ele cu frecventa dorita.Acum , vorbind serios, daca nu ne spui ce fel de circuit vrei sa faci, adica nu iti dai nici "minimul de interes", crezi ca noi suntem "mama Omida" sa ghicim ce-ti trebuie la concurs?

Link spre comentariu

Circuit rapid.In inconstienta mea m-am gandit ca vrei sa maresti viteza vreunui circuit, pe care l-ai construit.Scuze pentru ignoranta de care am dat dovada :rade: Daca vrei un circuit pe care vrei sa-l faci simplu si repede uitate la cel din avatarul domnului Bercioiu.Simplu!Un bec , o baterie,un comutator, trei cabluri de cupru monofilare.Daca nu ai comutator atingi cele doua cabluri intre ele cu frecventa dorita.Acum , vorbind serios, daca nu ne spui ce fel de circuit vrei sa faci, adica nu iti dai nici "minimul de interes", crezi ca noi suntem "mama Omida" sa ghicim ce-ti trebuie la concurs?

orice circuit nu conteaza,poate sa fie sirena,orga cu joc de lumini,leduri orice,vreau sa il fac in maxim 5 zile
Link spre comentariu

Mai Adriene ! Tu vezi posturile mele?! Ma vezi? :speriat Uite: iti fac cu mana! Zi-mi si mie o vorba... Pai ma agit aici de doua ore, desenez schema, cablaj si tu nu zici nimic...De fapt, mai bine, spune-ne ce stii sa faci! Ce experienta ai? Ce montaje ai mai facut pana acum?

Link spre comentariu

Mai Adriene ! Tu vezi posturile mele?! Ma vezi? :speriat Uite: iti fac cu mana! Zi-mi si mie o vorba... Pai ma agit aici de doua ore, desenez schema, cablaj si tu nu zici nimic...De fapt, mai bine, spune-ne ce stii sa faci! Ce experienta ai? Ce montaje ai mai facut pana acum?

viewtopic.php?f=66&t=146839viewtopic.php?f=66&t=146587viewtopic.php?f=66&t=146534Circuite cu NE555:http://www.555-timer-circuits.com/
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări