Vizitator razna Postat Iunie 19, 2013 Partajează Postat Iunie 19, 2013 Va salut, am si eu o mica problema si nu-i dau de cap la un laptop si mai exact un HP G62,idee este urmatoarea eu nu sunt un impatimit al jocurilor dar din cand in gand mai joc Empire Earth sau DOTA cu cativa dintre prietenii mei.Problema este urmatoarea,dupa un anumit interval de timp dupa intrarea in joc 1 minut 2 sa zic asa incepe sa se blocheze in joc cate 2 3 secunde ramane blocat nu pot sa misc mouse nimic efectiv ramane blocat aceeasi chestie o face si intr-un joc si in celalalt dupa parerea mea nu sunt niste jocuri care cer cine stie ce resurse pentru a fi jucate laptopul avand un i3 de 2.2 ghz,6gb ramsi video un Intel HD Graphics (Core i3) de 1306 Mb/64 Biti si sunt absolut sigur ca le pot juca fara probleme in rezolutie maxima am jucat aceste jocuri pe alt laptop cu mult mai inferior celui de acum si au mers fara probleme. Daca stie cineva despre ce este vorba sau imi poate da vreun sfat ash fi recunoscator. Va multumesc si astept pareri in aceelasi timp imi cer scuze pentru "slagarul" scris mai dar am incercat sa fiu cat mai explicit pentru a va da seama mai exact despre ce este vorba. P.S Tin sa mentionez ca am formatat laptopul recent acum 2 zile am crezut ca poate fi vorba despre windows.[/size] Link spre comentariu
nordix Postat Iunie 19, 2013 Partajează Postat Iunie 19, 2013 Buna....Si eu am acelasi model de laptop.....La reinstalarea sistemului de operare a trebuit sa intru pe site-ul HP si sa aleg driverele din sectiunea pentru Anglia deoarece din sectiunea pentru Romania nu le-am gasit.....Trebuie alese foarte cu atentie pe cele pe care le instalezi deoarece prima data le-am instalat si eu pe toate si nu a functionat laptopul decat foarte greu si se tot bloca....... Al doilea inconvenient al acestui model este ca se supraincalzeste foarte tare ( in asa fel incat acum 2 zile am reusit sa ii ard HDD-ul in timp ce jucam si eu un joc de prin 2009) .....asa ca trebuie sa fii foarte atent si la acest aspect ( eventual curate coolerele si instaleaza un program de monitorizare a temperaturilor , si exista pe piata si masute cu coolere care o sa il ajute sa se racoreasca....)Bafta.... Link spre comentariu
Vizitator razna Postat Iunie 19, 2013 Partajează Postat Iunie 19, 2013 Hello, da stiu am observat si eu incovenientul acesta cu supraincalzirea demult,astazi dupa ce am postat aici am fost cu el si mi-a curatat coolerele driveru a zis ca e bine instalat este al placii dar tot aceeasi chestie imi face .Multumesc oricum pt sfat l-am cumparat de 2 luni de zile de nou dar ma ganesc foarte serios sa-l vand am avut numai Hp pana acum si am zis sa-mi iau tot Hp ca am fost foarte multumit dar de data asta s-a dovedit a fi o mare teapa cu modelul asta.Astept si alte opinii ! Link spre comentariu
pinky Postat Iunie 19, 2013 Partajează Postat Iunie 19, 2013 Vin si eu cu o idee:-posibil conexiunea WiFi. daca ai asaceva.Sa ma explic: la calculatorul meu ( desktop ) mai patesc din cand in cand ca imi intepeneste imaginea pret de cateva secunde, dupa care merge bine, dupa alte cateva secunde intepeneste din nou. In cazul meu este exclus calculatorul deoarece a fost inlocuit complet, pe motiv de upgrade. Singurul care nu a fost inlocuit este routerul WiFi, dar daca ma conectam pe alta retea, nu se mai bloca. In cazul meu, cauza sigura este routerul.Daca la tine nu este cazul de conexiune WiFi, atunci nu te-am ajutat cu nimic.M-am bagat in seama ca sa vin si eu cu o idee Link spre comentariu
Vizitator razna Postat Iunie 19, 2013 Partajează Postat Iunie 19, 2013 Asta am incercat prima da ta am un rooter la 320 de lei deci e destul de bun si stau wireless am incercat am scos cablul din rooter si am bagat direct in laptop aceeasi chestie imi face de asemenea am incercat sa joc fara net doar cu computeru si la fel imi face "intepenirea" aia de zici tu de ea de 2 3 secunde in joc.Ms pt opinie oricum ! Link spre comentariu
lavynyu Postat Iunie 19, 2013 Partajează Postat Iunie 19, 2013 Probleme pot fi multe o sa enumar cateva care imi vin acum in minte :- daca problema persista doar pe jocuri inseamna ca avem treaba cu suprainclzire si de aceea se blocheaza (schimba pasta termica cu una argintata si monitorizeaza temperaturile cu diferitele softuri pt. asa ceva )-placutele de memorii ram pot si ele sa dea blocaje mai rar dar posibil-hardul poate linistit sa se blocheze (poti face o scanare cu hd tune sau hard disk sentinel)-sa nu uitam de partea software si anume de virusi Succes ! Link spre comentariu
Vizitator razna Postat Iunie 19, 2013 Partajează Postat Iunie 19, 2013 Sincer nu prea ma pricep caci daca eram asa priceput nu mai postam aici ..cred ca cel mai bine este sa merg cu el la un service de calculatoare sau ceva de genul si ei cred ca stiu ce este de facut nu ? Link spre comentariu
pinky Postat Iunie 20, 2013 Partajează Postat Iunie 20, 2013 daca scrii asa fara punct fara virgula fara majuscula fara aliniat o sa mai stie draqu unde incepe si unde se termina propozitia si in afara de tine nu o sa inteleaga nimeni ce ai scris Asta era una din regulile din regulament. Incearca sa te conformezi. Este vorba de respect fata de ceilalti cititori. La modul cum ai scris, obligi ceilalti useri sa faca un efort intelectual suplimentar. In alta ordine de idei, ai spus ca ai conectat internetul la calculator prin cablu. Ai dezactivat si placa de retea WiFi? Ca daca nu, atunci ai conectat degeaba prin cablu. Ai fost foarte zgarcit in descrierea defectului. Se manifesta doar in jocuri? Se manifesta doar in unele jocuri? Ai dat devirusare? Daca da, cu ce? Ce programe de diagnosticare ai folosit? Daca nu dai detalii, nu vei putea fi ajutat si atunci iti ramane o singura solutie: sa-l vinzi si sa-ti iei altul. Si atunci ce te faci daca problema persista? Chemi un preot sa-ti exorcizeze locuinta? Link spre comentariu
riderinblack Postat Iunie 20, 2013 Partajează Postat Iunie 20, 2013 Ruleaza pentru inceput un hdtune (sa vezi ce zice acolo despre hard, e primul pe care-l vad ca vinovat), daca nu-ti sare nimic in ochi rueaza si un memtest (se gaseste pe distro-irile de linux si tot de acolo se ruleaza). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum