paulus Postat Iunie 19, 2013 Partajează Postat Iunie 19, 2013 Am gasit in cutia cu vechituri a unui prieten un MAVO 1 descompletat si doresc sa-l readuc in stare de functionare. La prima vedere lipseste miliampermetrul cu scala cu tot si in coltul din dreapta sus sunt cel putin doua rezistente bobinate care au fost afectate.Daca cineva din colegii de forum poseda un miliamp. original sau compatibil si sunturile din zona susmentionata, sunt interesat sa le cumpar.Multumesc. Link spre comentariu
gcom61 Postat Iunie 19, 2013 Partajează Postat Iunie 19, 2013 Eu am incercat cu ani in urma folosirea unui alt instrument;cel original 50µA l-am inlocuit cu unul de 100µA si a iesit o porcarie;a trebuit refacut de la A -Z si nu mai avea precizie.La 20-30 lei gasesti un aparat bunicel. Link spre comentariu
paulus Postat Iunie 19, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2013 Eu am incercat cu ani in urma folosirea unui alt instrument;cel original 50µA l-am inlocuit cu unul de 100µA si a iesit o porcarie;a trebuit refacut de la A -Z si nu mai avea precizie.La 20-30 lei gasesti un aparat bunicel.Am alte doua aparate bunicele dar ideea este sa-l readuc la viata pe acesta! Sunt convins ca va ingropa alte duzini de aparate "bunicele" made in C...a. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 19, 2013 Partajează Postat Iunie 19, 2013 Salut ,am eu un instrument complet , nefolosit de ani de zile,ti-l pot da. Link spre comentariu
paulus Postat Iunie 25, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2013 Am rezolvat problema care facea obiectul topicului, gratie userului nicumicu47 , caruia trebue sa-i multumesc pentru sprijin si generozitate. Mi-a oferit nu unul ci doua Mavo din care in mod sigur recuperez cele necesare aparatului meu.Un mare UP!!! pentru D-l. Nicu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum