Vizitator Vlad Alexandru Postat Iunie 19, 2013 Partajează Postat Iunie 19, 2013 Am si eu o intrebare daca se poate .. Tot asa la Opel Omega , cand ii fau cheie imi apare "safe" de 2 luni , m-am uitat pur si simplu la toate sigurantele dar nu e nimic in neregula cu ele , pot sa stiu si eu ce se intampla ? Multumesc! Link spre comentariu
bercioiu Postat Iunie 19, 2013 Partajează Postat Iunie 19, 2013 Casetofonul mai merge? Mie mi-a aparut (la passat) cand am schimbat bateria si a trebuit sa-i reintroduc codul la casetofon. Link spre comentariu
Vizitator Vlad Alexandru Postat Iunie 19, 2013 Partajează Postat Iunie 19, 2013 Pai , uite , pur si simplu am schimbat si eu bateria la masin , dar casetofonul prinde semnal putin de tot de la radio , dar pur si simplu nu ii pot baga codul la casetofon ! Link spre comentariu
bercioiu Postat Iunie 19, 2013 Partajează Postat Iunie 19, 2013 Probabil ca l-ai bagat de cateva ori gresit daca nu mai poti sa-l bagi... Link spre comentariu
Vizitator Vlad Alexandru Postat Iunie 19, 2013 Partajează Postat Iunie 19, 2013 Eu stiu ce spui dar e foarte simplu codul ca sa fie introdus gresit , sau uitat .. sti , atunci cand iti apare ca sa-ti scri codul , nu imi mai apare de 3 luni :( si functioneaza toate, nu mai stiu ce sa fac cu el. Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 21, 2013 Partajează Postat Iunie 21, 2013 Spune ce scrie pe aparat(nu masina conteaza ci aparatul) si vedem ce-i de facut. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum