Vizitator Vasile Postat August 15, 2006 Partajează Postat August 15, 2006 http://www.forum.poweraudio.ro/viewtopi ... 66&start=0 Am sa atasez si aici pozele dar dupa o redimensionare ca sunt ff mari si nu se pot astasa Link spre comentariu
Kiusro Postat Octombrie 7, 2006 Partajează Postat Octombrie 7, 2006 Buna ziua, tocmai repar un dif si pe bobina am gasit niste ulei sau vaselina, ceva unsuros este normal sa fie acolo uns? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Octombrie 7, 2006 Partajează Postat Octombrie 7, 2006 ala era ferofluid Link spre comentariu
Kiusro Postat Octombrie 7, 2006 Partajează Postat Octombrie 7, 2006 Poti te rog sa-mi explici ce este ala sau la ce ajuta? Link spre comentariu
George(sb) Postat Octombrie 7, 2006 Partajează Postat Octombrie 7, 2006 la racire..... :drinkers: Link spre comentariu
DorinD Postat Octombrie 7, 2006 Partajează Postat Octombrie 7, 2006 si ceva amortizare. Link spre comentariu
Kiusro Postat Noiembrie 13, 2006 Partajează Postat Noiembrie 13, 2006 Spuneti-mi , va rog, d unde pot sa procur 2 bucati suspensii ovale? 5 / 14,5 cm. Link spre comentariu
yuly4you Postat Noiembrie 14, 2006 Partajează Postat Noiembrie 14, 2006 Am si eu o intrebare(poate parea prosteasca la prima vedere, dar merita sa incerc).... am doua difuri de 15", la care am diametrul bobinei de exact 2.5inch..... problema mea e ca bobina, conul, cam totul e varza....mai putin magnetul cu intrefierul, care sunt ok(are un magnetoi0, si sasiul de aluminiu.....difurile arat ff bine, dau senzatia de putere....intrebarea mea de fapt este: Oare as putea folosi vreun Recon-Kit de la PA pentru ele?si daca da, ce dimensiuni ale sasiului ar mai trebui sa stiu?nu ma intereseaza modificarea parametrilor, vreau doar sa stiu daca se poate.... Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Noiembrie 14, 2006 Partajează Postat Noiembrie 14, 2006 Spuneti-mi , va rog, d unde pot sa procur 2 bucati suspensii ovale? 5 / 14,5 cm.Doctor video Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum