Vizitator gl01bxg2003 Postat Ianuarie 13, 2015 Partajează Postat Ianuarie 13, 2015 Salutare. Am cumparat si eu recent o interfata Carprog ce mi-a venit cu soft versiune 7.52. Deocamdata nu prea sunt sigur ca FUNCTIONEAZA. Am comandat-o pentru ca ar fi trebuit sa functioneze pe masina mea lucru care nu se intampla. Laptopul recunoaste interfata, dar nu am reusit s-o fac sa mearga pe nici o masina la care am avut acces pana acum. Conteaza sistemul de operare? Am win7/64. Credeti ca daca ar fi pe 32 ar face vreo diferenta? Puteti sa-mi dati ceva sfaturi cei care ati avut/aveti asa ceva? Link spre comentariu
TestPoint Postat Ianuarie 13, 2015 Partajează Postat Ianuarie 13, 2015 Poate ai o problema cu firmware-ul sau cu hardware-ul. Descarca de aici ....chrome://mega/content/secure.html#F!DwYGULqQ!gvQJ1fMrnqYrIz1BEuH1rA Link spre comentariu
Vizitator gl01bxg2003 Postat Ianuarie 14, 2015 Partajează Postat Ianuarie 14, 2015 sigur mai este bun ? nu gasesc pagina Link spre comentariu
TestPoint Postat Ianuarie 14, 2015 Partajează Postat Ianuarie 14, 2015 sigur mai este bun ? nu gasesc pagina Da...descarca de aici. https://mega.co.nz/#F!DwYGULqQ!gvQJ1fMrnqYrIz1BEuH1rA Link spre comentariu
Vizitator gl01bxg2003 Postat Ianuarie 14, 2015 Partajează Postat Ianuarie 14, 2015 Am reusit sa descarc arhiva. M-am uitat putin pe acolo. Sper sa nu am nevoie sa intervin asupra interfetei pentru ca nu am cu ce. Nu sunt in tara si nu prea am resurse in sensul asta. @ddr80 : detineti o astfel de interfata (Carprog)? in caz ca nu as vrea totusi sa discut putin cu cineva care are o astfel de interfata sau care a folosit asa ceva pe masina. Link spre comentariu
Vizitator gl01bxg2003 Postat Ianuarie 18, 2015 Partajează Postat Ianuarie 18, 2015 Astazi am reusit sa-mi fac un adaptor de test A9. La Carprog Test am iesit OK cu toate. La D1 Test zice ca No response from unit. Am cumparat interfata de pe ebay. Mi-a venit cu 3 minicd-uri cu 3 versiuni de Carprog.7.52 , 6.8, si 5.31. La fiecare dintre ele am un fisier readme in care scrie ca trebuie sa folosesc interfata numai cu softurile pe care mi le-a furnizat el, vanzatorul. In caz contrar zice ca .MCU se va defecta. Nu prea stiu ce inseamna asta si cat este de adevarat. Am downloadat arhiva furnizata de ddr80 dar nu am indraznit sa si folosesc cele 2 versiuni de soft care se gasesc acolo: 7.23 si 7.54. Este "safe" sa fac asa ceva? Link spre comentariu
Vizitator gl01bxg2003 Postat Ianuarie 18, 2015 Partajează Postat Ianuarie 18, 2015 cred ca am reusit azi sa citesc MCU-ul de pe placa cu intrumentele de bord. Acum am un fisier .bin de pe care as vrea sa stiu sa interpretez numarul de kilometri din bord. Stiti vreo metoda buna? Link spre comentariu
Vizitator mickye_dj Postat Mai 26, 2015 Partajează Postat Mai 26, 2015 imi poate spune cineva procedura de erase cu pinul 55 exact ,ca merg orbeste si imi este frica sa stric at91sams256-ul am incercat si cu 3.3 si cu 5 si cu 12v.de 2 ori am reusit, nu stiu cum, dar s-a sters.este vreo secventa anume de exemplu alimetezi placa cu 12v dupa care dau pin-ul 55 la esrase 10 sec duapa care il iau si scoti alimentarea dupa care pui pin-ul 55 la gnd si ar trebui sa mearga .am incercat si cu pin-ul 55 la 3.3v si am alimentat placa .....daca sa mai lovit vre-un coleg de asa ceva sa imi zica si mie secretul de erase la acest procesor. va multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum