TRIFAN Postat Iunie 18, 2013 Partajează Postat Iunie 18, 2013 Cu respect ,buna ziua,are cineva dintre Dvs.aparatul din subiect?adica Carprog,si a reusit sa programeze procesorul ST92F120,deoarece din auzite se pare ca nu,as dori sa stiu ,deoarece mi-am luat si eu recent,si am incercat o singura data si mi-a aparut mesajul ,,BUT ERROR,, posibil sa fi facut eu vreo greseala sau chiar nu merge pe procesorul respectiv,mentionez ca am incercat de proba pe un HC05B16,si a functionat,Multumesc anticipat Trifan Constantin Link spre comentariu
TRIFAN Postat Martie 1, 2014 Autor Partajează Postat Martie 1, 2014 In legatura cu Carprog ,vad ca nu a raspuns nimeni ,hai va dau eu raspunsul ,Se poate citi si scrie procesorul respectiv cu mici artificii in placa Link spre comentariu
MoshuLeo Postat Martie 1, 2014 Partajează Postat Martie 1, 2014 Exceptional raspunsul .Cred ca nu mai este nimeni pe acest forum care sa poata spune ca nu este lamurit.Bafta in continuare la folosire Carprog. Link spre comentariu
TRIFAN Postat Martie 1, 2014 Autor Partajează Postat Martie 1, 2014 Mosulee,nu fi suparat ,ca nici eu nu am fost cand nu am primit nici un raspuns de cand am pus intrebarea ,cam de anul trecut,si sunt sigur ca nu am doar eu Carprog,ci mai sunt colegi ,dar nici unul nu a putut raspunde,probabil erau ocupati,asa ca mi-am cam batut capul singur Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 1, 2014 Partajează Postat Martie 1, 2014 Costicaaaa nu fi rau. Depinde de aparat si cred ca la unele solutia este sa dai o rezistenta jos. Link spre comentariu
TRIFAN Postat Martie 1, 2014 Autor Partajează Postat Martie 1, 2014 Salut Dane,stii doar ca nu sunt rau,eii acum ca tot veni vorba ,hai sa zic ,se scoate grupul de rezistente SMD de linga proc.si se schimba quart-ul cu 4000,eii daca-mi zicea si mie cineva nu era bun Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 1, 2014 Partajează Postat Martie 1, 2014 Pai chiar de asta am comentat pentruca te stiu bine.Mai glumim.Eu am un carprog dar nu am lucrat nimic inca cu el. Link spre comentariu
gabibota Postat Martie 2, 2014 Partajează Postat Martie 2, 2014 HC05B16 trebuie dat jos dat jos de pe placa ,sau se poate citi in circuit? Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 2, 2014 Partajează Postat Martie 2, 2014 Se poate citi in circuit. Link spre comentariu
TRIFAN Postat Martie 3, 2014 Autor Partajează Postat Martie 3, 2014 Pai la HC05B16,nici nu trebuie Carprog,mai ales daca-i activat contorul ,se consuma credite de geaba Link spre comentariu
Vizitator 2m2c Postat Aprilie 2, 2014 Partajează Postat Aprilie 2, 2014 Va pot oferi citeva informatii care ar putea sa va ajute.Eu nu le-am folosit inca pentru ca am carprogul nou. Link spre comentariu
TRIFAN Postat Aprilie 2, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2014 Multumesc sefu pentru arhiva ,dar eu din curiozitate i-am rescris procesorul ,cu toate ca mai aveam destule credite ,cu J-LINK-ul,numai ca eu am dat jos eepromul AT88CS,si dupa ce am programat AT91SAM,am relipit eepromul inapoi ,si vad ca merge bine fara contor ,oricum multumesc mult ,si raman dator profund,cu deosebit respect, Costica Link spre comentariu
Vizitator 2m2c Postat Aprilie 2, 2014 Partajează Postat Aprilie 2, 2014 Nu inteleg de ce nu pot sa citesc 24c...Am inteles ca trebuie schimbate cele patru 74hc125d cu 74hc125m de pe PCB .Este cineva care a incercat ? Va multumesc !!! Link spre comentariu
TRIFAN Postat Aprilie 3, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2014 Salut in legatura cu citirea 24cxx,hai sa ne auzim la un tel.0729964193,0764252632,vad ca sunteti din Buhusi ,era demult un Domn pe nume Sergiu ,care avea depozit de TVuri SH,asa-i?? Link spre comentariu
Vizitator 2m2c Postat Mai 9, 2014 Partajează Postat Mai 9, 2014 Va salut dl.Trifan !!Domnul Sergiu nu mai vinde electronice SH.Va contactez la un telefon. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum