AlexDima Postat Iunie 17, 2013 Partajează Postat Iunie 17, 2013 Salutare! intampin o problema cu masina de spalat...mai exact...in timpul functionarii stecherul se incalzeste foarte tare... am schimbat aseara stecherul original de la masina care era de cauciuc, am crezut ca e ceva in neregula cu el, pentru ca era topit la firul maro... am pus stecher ceramic...tot se incalzeste...de data asta s-a incalzit la fel de tare... mentionez ca orice priza as folosii, se incalzeste la fel, si imi topeste priza...sau stecherul, doar la firul maro se incalzeste... credeti ca este ceva de vina la masina de spalat? multumesc anticipat, astept raspuns! Link spre comentariu
H Robert Postat Iunie 17, 2013 Partajează Postat Iunie 17, 2013 Schimba cordonul de alimentare cu unul mai gros minim 3X 2,5 mm Link spre comentariu
AlexDima Postat Iunie 17, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2013 cordonul este gros... cand se incalzeste...se incalzeste doar piciorul care intra in priza...mai exact ala care este legat firul maro... si asa face in orice priza sau triplu stecher... Link spre comentariu
H Robert Postat Iunie 17, 2013 Partajează Postat Iunie 17, 2013 Si eu am avut un la un boiler electric aceasi problema si s-a rezolvat dupa ce am schimbat cordonul de alimenatare cu unul cu conductoare cu sectiune mai mare.incepe prin ce e mai simplu excluzand cauzele, dar cel mai probabil este la cordon. Link spre comentariu
Dr.L Postat Iunie 17, 2013 Partajează Postat Iunie 17, 2013 Priza nu face bine contact (lamele proaste si slabite).Pune o priza calumea, de 10-15 lei, care are un mecanism bun de strangere a lamelelor (de la schneider, de ex).Sau asta am crezut pana cand am citit ca face la fel in orice priza...sa nu fie toate prizele slabite (nu-i imposibil!)Atentie si la stecher, ca toate piesele sa stea bine fixateAr mai putea fi si o problema cu cablul, de ex s-au rupt litele in firul maro. Taie-i 5cm de la capat si repeta experimentele Link spre comentariu
AlexDima Postat Iunie 17, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2013 multumesc pentru ajutor, asta am sa fac, numai bine! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum