cristelu Postat Iunie 17, 2013 Partajează Postat Iunie 17, 2013 Am mai realizat un ceas cu tuburi nixie sper sa va placa. 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 17, 2013 Partajează Postat Iunie 17, 2013 Foarte frumos complimente ,se vede ca ati lucrat . Link spre comentariu
cristelu Postat Iunie 18, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2013 Multumesc la fel si D-vs.Aveti realizari de exceptie.Tineti-o tot asa. Link spre comentariu
vcdec Postat Iunie 23, 2013 Partajează Postat Iunie 23, 2013 Eeeeee, chiar de exceptie, eu am avut sansa sa-l vad si "in direct" acest ceas si este cu adevarat IMPRESIONANT !!! :aplauzeCredeti-ma ca pozele nu releva complet maiestria acestei bijuterii, sunt detalii care te lasa cu gura cascata (alama incastrata in lemn, prelucrare CNC, stejar adevarat si uscat...) Link spre comentariu
valica Postat Iulie 22, 2013 Partajează Postat Iulie 22, 2013 Uaaauuu, foarte frumos , aveti imaginatie, am facut si eu unul cu sase digiti, ce-i drept cu ajutorul unui prieten dar nu am nici o idee cum sa-i fac carcasa, poate imi dati o idee. Link spre comentariu
Taraxacus Postat Decembrie 21, 2014 Partajează Postat Decembrie 21, 2014 Felicitari ! Este o opera de arta, este o realizare deosebita, am ramas foarte placut impresionat, inca odata, felicitari ! Link spre comentariu
cristelu Postat Septembrie 13, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2015 Intre timp am mai facut cate ceva: 2 Link spre comentariu
albasete Postat Septembrie 28, 2015 Partajează Postat Septembrie 28, 2015 (editat) Va felicit ! Carcasele sunt impresionante ! Adevarata opera de arta ! Ce tuburi folositi ? De ceva timp realizez si eu ceasuri Nixie, dar nu am carcase...sunt la al 4-lea ceas. Chiar ma gandeam daca mai construieste cineva ceasuri Nixie. 1. Cu tuburi IN - 14 (eu am realizat doar parte de afisare - PCB si tuburi - partea de comanda a realizato altcineva: 2. Cu tuburi IN - 12, retroiluminare la lasarea intunericului : 3. Cu tuburi Z 5730 M : Editat Septembrie 28, 2015 de albasete Link spre comentariu
Baditza Vasy Postat Septembrie 28, 2015 Partajează Postat Septembrie 28, 2015 Arata foarte bine, felicitari pentru realizari Link spre comentariu
valica Postat Octombrie 14, 2015 Partajează Postat Octombrie 14, 2015 @cristelu, ce faci e opera de arta Link spre comentariu
vivian Postat Octombrie 15, 2015 Partajează Postat Octombrie 15, 2015 (editat) Salut Eu nu ma pot lauda cu realizari deosebite dar vin sa va prezint pe ultima .Un ceas cu 4 tuburi . Mentionez ca doar carcasa in care este pus este realizata de mine. Am cautat o idee pe net...si am ajuns la asa ceva. Nu pot pune poze....Mai incerc alta inca una si ultima Hai ca a mers. Editat Octombrie 15, 2015 de vivian Link spre comentariu
albasete Postat Octombrie 15, 2015 Partajează Postat Octombrie 15, 2015 Felicitari, Vivian ! A iesit super ceasul. O adevarata caseta de valori vintage. Incet - incet apar noi realizari Nixie. LE: cred ca a fost destul de munca la caseta vintage. Inca odata felicitari ! Link spre comentariu
cristelu Postat Octombrie 15, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2015 (editat) Am incercat si o lampa de birou cu bec Edison <iframe width="480" height="360" src="http://s941.photobucket.com/user/cristelu2006/embed/slideshow/"></iframe> http://i941.photobucket.com/albums/ad260/cristelu2006/Lampa5_zpsdldep0ej.jpg Editat Octombrie 15, 2015 de cristelu Link spre comentariu
valica Postat Octombrie 16, 2015 Partajează Postat Octombrie 16, 2015 Da, frumos, si eu am in cap asa ceva mai ales ca becuri Edison acum sunt si pe la noi, ceva de genul am si eu in cap tot cu tevi de cupru sau tevi din fier si eventual cu un variator. Cateva idei. Si ideile pot continua, chiar imi place designul asta vintage combinat cu steam punk Link spre comentariu
Untold Postat Octombrie 16, 2015 Partajează Postat Octombrie 16, 2015 (editat) Extrem de faine, eu am gasit lampile alea pe Pinterest.com, am salvat o sumedenie de poze. (linkul cu lampile din coturi, t-uri, etc este pipestory.net) Am totusi o obiectie: coturile, t-urile, niplurile, adaptoarele alea de 3/8 sau 1/2 din otel, fonta sau alama sunt foarte scumpe, de la 10 lei/buc....eu as merge pe asa ceva din PPR (polipropilena), e 50 de bani un cot, plus ca se pot lipi intre ele cu prenadez, nu trebuie musai presa din aia cu care se lipesc ele normal. La o veioza nu e nevoie de etanseitate, curentul nu curge pe la imbinari... Si ca bonus daca nu va plac albe, ele se pot vopsi cu spray negru, argintiu, auriu in functie de preferinte. Cel mai interesant este insa intrerupatorul ascuns in robinet, dai drumul la robinet si curge lumina prin bec...chiar, becuri Edison unde se gasesc? L.E. Am gasit. Sunt de 10 ori mai scumpe decat un bec clasic cu incandescenta, nu se merita. Imi pun bec normal, chiar cu led si il maschez cumva, desi, forma aia a filamentului e tot farmecul... Editat Octombrie 16, 2015 de Untold Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum