Vizitator Bestluci Postat Iunie 17, 2013 Partajează Postat Iunie 17, 2013 Buna ziua, imi cer scuze daca am postat unde nu trebuia. As dori sa aflu daca ma poate ajuta cineva cu idei pentru o masina de impletit plasa de gard. As vrea sa pot controla lungimea spirei (inaltimea plasei) din rotatiile axului cutitului. Adica pentru 1 m sa se roteasca x ture/ min, 1.8 m sa se roteasca y ture / min., s.a.m.d. La terminarea cursei sa se opreasca automat dupa care ii pot da alta comanda.Multumesc anticipat. Link spre comentariu
leoncris Postat Iunie 17, 2013 Partajează Postat Iunie 17, 2013 Cred ca un batran RTPA 7 raspunde bine cerintelor si e cel mai simplu de utilizat si reglat. Link spre comentariu
Vizitator Bestluci Postat Iunie 17, 2013 Partajează Postat Iunie 17, 2013 Multumesc pentru raspuns. Link spre comentariu
YO8CDQ Postat Iunie 17, 2013 Partajează Postat Iunie 17, 2013 Parca ii spune RTP7a Link spre comentariu
leoncris Postat Iunie 17, 2013 Partajează Postat Iunie 17, 2013 Releu temporizare RTpa-7 cod RS-71868 . Link spre comentariu
almarghi Postat Iulie 27, 2013 Partajează Postat Iulie 27, 2013 daca esti dependent de timp, atunci in functie de temperatura, sau alte conditii de mediu, tensiune de limentare, etc. o sa ai o latime variabila a gardului. iti trebuie un numarator electronic sau electromecanic care sa-ti opreasca masina dupa un numar precis de spire/rotatii si care sa poata fi programat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum