capabilu Postat Iunie 17, 2013 Partajează Postat Iunie 17, 2013 Va salut De la inceput mentionez ca nu stiu nimic despre foto si as vrea o parere de la cei experimentatiAm intrat in posesia unui obiectiv CANON LENS EF 70-120 si as vrea sa stiu daca se merita sa-mi cumpar si ce aparat pentru a face poze Daca se poate si ceva preturi estimative.Multumesc 1 Link spre comentariu
leoncris Postat Iunie 17, 2013 Partajează Postat Iunie 17, 2013 http://www.digiland.ro/aparate-foto/apa ... 3godeBUAMg Link spre comentariu
one Postat Ianuarie 26, 2015 Partajează Postat Ianuarie 26, 2015 (editat) Edit: scuze, acum am vazut data... Iti trebuie un corp Canon EF-S, cum ar fi de exemplu EOS 400D. Tine cont ca, pentru acest aparat, distanta focala este multiplicata cu 1.6, deci obiectivul va fi 112-192 echivalent 35mm. Este un obiectiv mai degraba pentru distanta si iti trebuie si un trepied, nu prea merge sa faci portrete sau piesaje cu acesta. Inainte de a cumpara o camera eu as ruga un fotograf sa verifice daca acel obiectiv este perfect functional. Cel mai bine as fi sa incerci sa il vinzi si cu banii sa acoperi partial achizitia unei bune compacte, mai putin performanta dar care iti va da mai putine batai de cap. Editat Ianuarie 26, 2015 de one Link spre comentariu
one Postat Ianuarie 26, 2015 Partajează Postat Ianuarie 26, 2015 Tine cont ca un Tamron 70-300 fara stabilizare costa cam 100€. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum