ingerul_danutz Postat Iunie 17, 2013 Partajează Postat Iunie 17, 2013 Va salut, Am cumparat un trimmer electric cu acumulator ca sa tund gardul viu, care dupa cca 10-20 min de utilizare se descarca (desi e nou si e Li-Ion), il pun in incarcat beau 3-4 beri si ma re-apuc de treaba, repetand miscarea am ajuns sa ma ametesc si am facut gardul viu numai franjuri. Lasand gluma la o parte, acest trimmer electric vreau sa-l alimentez printr-un trasformator direct la priza (pus pe carcasa in locul bateriei), am un cablu destul de lung si gros pentru alimentarea cu 220v/ Se poate sa primesc indicatii pentru componente as avea nevoie ?! eventual link cu produsele Sau ar face fata un alimentator de laptop/imprimanta la 18v cu 1A sau 2A ?! gasit pe net/acasa la 50 -70 lei?! Ps. poze cu jucaria Link spre comentariu
Marian Postat Iunie 17, 2013 Partajează Postat Iunie 17, 2013 Ce tensiune si ce capacitate in Ah are acel acumulator? Link spre comentariu
BUGHIU Postat Iunie 17, 2013 Partajează Postat Iunie 17, 2013 Puteti incerca cu unul de 18V si 2,5A macar....Cu unul de 1A ,ori se incalzeste alimentatorul,ori nu merge ''scula''.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum