Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

roti zimtate, platesc

floring_69

Postări Recomandate

Bun gasit!Am o problema... eu si vecinu'... 2 casetofoane deck PHILIPS F6133... vechituri ar spune multi si pe buna dreptate.Cei de Philips au gandit ei... ca acele 3 roti zimtate din mecanica trebuiesc facute dintr-un material mai elastic, cauciuc, nu stiu... mi-au zburat dintii de pe rotita, am indoit-o si s-a rupt in doua. Materialul compromis cu trecerea anilor.Deci, cine cunoaste modelul sau cine stie sa faca roti zimtate, platim. In principiu as avea nevoie de 3 roti zimtate + inca 3 pentru vecinu', platim !Va multumim pentru intelegere!

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• floring_69

2

• Badman

1

• Administratori

pre supun ca le vrei din lemn daca ai postat aici la » Prelucrari mecanice si lemn » Tamplarie si prelucrarea lemnului » Discutii generale » Sunt nou...ti le fac eu dar sa imi spui din ce esenta le vrei si daca sa fie date cu bait si lacuite sau vopsite.

Link spre comentariu

pre supun ca le vrei din lemn daca ai postat aici la » Prelucrari mecanice si lemn » Tamplarie si prelucrarea lemnului » Discutii generale » Sunt nou...ti le fac eu dar sa imi spui din ce esenta le vrei si daca sa fie date cu bait si lacuite sau vopsite.

M-a indrumat cineva sa postez aici dar se pare ca am gresit.Daca-ti aduc teflon, le poti prelucra?
Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
Vizitator adi2010

Vasile.........de mult nu am mai ras  in halul asta......

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări