adrian250786 Postat Iunie 16, 2013 Partajează Postat Iunie 16, 2013 Buna seara,am si eu nevoie de putin ajutor in legatura cu aceasta masina,in urma cu ceva timp i-am schimbat carbunii(aprox. o luna)astazi m-a sunat proprietarul ca iese un miros ca de ars din ea,am ajuns la el i-am dat o stoarcere....nimic,am pus mana pe motor era rece,l-am pus sa bage cateva haine sa vedem cum se comporta in sarcina....dupa 5 min.surpriza a inceput sa miroase,am pus mana pe motor nu puteam sa tin mana pe el era foarte incins (initial am crezut ca miroase priza pt ca cordonul de alimentare era cald(nu fierbinte).Acum sincer sa fiu cred ca motorul este problema(carbunii calca perfect) iar rotorul e un pic afumat si cand am mutat-o din loc am gasit o negreala ca si cum ar fi praf de carbuni.SA II SCHIMB MOTORUL??va rog sa imi dati si mie un sfat.MULTUMESC Link spre comentariu
adrian250786 Postat Iunie 17, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2013 nimeni nici-un raspuns??? :cry: Link spre comentariu
euvasile Postat Iunie 17, 2013 Partajează Postat Iunie 17, 2013 Daca scoate arc electric la perii, atunci trebuie alt motor, am patit si eu asa am schimbat periile dar tot asa, a mers de cateva ori si a inceput sa scoata arc electric la perii sub forma de cerc, in cazul acesta motorul este mort. Practic ce se intampla, neschimband periile la timp, incepe sa faca arc electric pe lamele colectorului ajungand la o temperatura care compromite colectorul rotorului, materialul de sub lamelele colectorului devine bun conducator de electricitate. Eu nu prea am gasit clienti care sa vrea sa-i schimb motorul, doar cativa. Cand aud cat costa un motorreplica lor este ca "atunci in cazul asta imi cumpar alta noua". Nici macar motor scond hand nu vor. Link spre comentariu
adrian250786 Postat Iunie 17, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2013 multumesc pt raspuns.mai am o intrebare:de ce la stoarcere merge bine,fara se se incalzeasca si pe programule de spalat se incinge?!app am sunat doamna respectiva si a zis ca a folosit-o azi pe programul de 40 de grade si n-am mai scos mirosul de incins acum nici nu stiu ce sa mai fac.maine urma sa merg cu placa si cu motoru la un prieten sa le facem o proba "la rece" Link spre comentariu
euvasile Postat Iunie 18, 2013 Partajează Postat Iunie 18, 2013 De ce nu te uiti la motor cand functioneaza sa vezi daca scoate arc electric la perii. Motorul este comandat de un triac iar schimbarea de sesns se face prin relee. Link spre comentariu
adrian250786 Postat Iunie 18, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2013 nu face nici-un fel de scanteie........se incinge foarte rau doar la programul de 60 de grade si scoate miros de ars Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum