Vizitator byty007 Postat Iunie 16, 2013 Partajează Postat Iunie 16, 2013 salut am gasit aceste mixere la preturile de jos ce imi recomandati:mixer behringe eurorack mx802 -pret 40e saumixer behringer xenyx 1204 usb - pret 80e saumixer behringer xenyx 1202 fx - pret 90e...care e cel mai buncare ziceti ca e cel mai bun nu ma duc la nunti ca sa imi trebuiasca foarte dificil.O alta intrebare la boxele active rcf art 300a mi-ar trebui si amplificator sau mixer cu amplificator , din ce am inteles ar ajuta si sar aude mult mai bine?Am cabluri la acete boxe mi la dat cadou xlr tata si xlr mama da cred ca acesta e de microfon?Si la mixer nu merg prin boxe? Scuzati-ma da sunt incepator! Va multumesc Link spre comentariu
kiras Postat Iunie 16, 2013 Partajează Postat Iunie 16, 2013 Fara suparare, dar incearca sa nu te mai grabesti atunci cand tastezi! Altfel o sa dai impresia ca esti incepator si in ale scrierii! Bafta! Link spre comentariu
kiras Postat Iunie 16, 2013 Partajează Postat Iunie 16, 2013 Imi cer scuze ca postez inca o data(sper sa nu va suparati)! Si poti merge pe principiul ce e mai scump, e mai bun calitativ! Sanatate! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum