raizenkohakus Postat Iunie 16, 2013 Partajează Postat Iunie 16, 2013 Buna ziua, astazi am fost prin targ si am luat un astfel de alimentator, pentru laptop: http://energenie.com/item.aspx?id=7110 Mi-a cerut omul 45 lei pe el, nu cred ca stia ca are probleme, il aduc acasa, il bag in priza , ii pun o mufa de 16V si il masor la multimetru: 2.93V, scot mufa, masor intre ele cele 3 fire: 2.93V, 0.43V si GND-ul. Pe iesirea USB nu are tensiune deloc. Am mai intalnit asta si in sursele de calculator, iar acolo nu aveam ce le face, problema venea dintr-un IC si niste rezistente, care le schimbam, dar degeaba. Are cineva vreo vaga banuiala daca defectul este minor (adica se gasesc piese de schimb) sau unul serios ? Daca are vreun integrat mai ciudat care nu se gaseste pe la noi, clar duminica viitoare il duc inapoi. Multumesc frumos. Link spre comentariu
dem3ntor Postat Iunie 17, 2013 Partajează Postat Iunie 17, 2013 da-i capacul jos si baga niste poze.ma indoiesc ca nu stia, oricum in talcioc e sinucidere sa iei ceva de bun fara proba. Link spre comentariu
raizenkohakus Postat Iunie 17, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2013 Cam asa arata inside. xD Link spre comentariu
raizenkohakus Postat Iunie 18, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2013 Bump . Link spre comentariu
blazeu Postat Iunie 27, 2013 Partajează Postat Iunie 27, 2013 L-ai dus? Ca parea totusi defect. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum