Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Oscilograme invertor sudura

cristi7521

Postări Recomandate

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristi7521

6

• CIBY2

2

• gauss

1

• cipriyan123

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

In topicul cu aparatul de sudura rusesc am prezentat ultimul invertor realizat, cel rosu. Bobina de iesire este pe un miez E65 si are 11 spire din platbanda de 45*0.25 mm, trei bucati bobinate in paralel si izolate intre ele. Initial lasase-m un intrefier de 7-8 mm (distanta intre miezuri) si la probe aveam si eu forme de unda ciudate, nu mai imi amintesc daca semanau cu ce ai prezentat tu, dar le-am rezolvat prin micsorarea intrefierului, cat mi-a permis carcasa, aproximativ 3-4 mm. Am crescut in felul asta valoarea inductantei, dar nu m-a intreba pana la cat, ca nu am cu ce s-o masor. Incearca sa maresti numarul de spire asa cum spune @smilex.Tot in acelasi topic, la pag 15 am pus un cablaj si cateva pagini mai in urma cateva poze cu un alt invertor ce are bobina realizata ca si a ta. Aceea functioneaza ok, fara reglaje

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări